NATJEČAJ

GRAD PULA NUDI U ZAKUP 15 POSLOVNIH PROSTORA: Traže se zakupci uredskih i trgovačkih prostora, ali i bivšeg MMC-a Luka

| Autor: Borka PETROVIĆ
Zainteresirani zakupci mogu velik prostor u Istarskoj ulici razgledati u srijedu, 27. siječnja (Snimio Dučko Marušić Čiči)

Zainteresirani zakupci mogu velik prostor u Istarskoj ulici razgledati u srijedu, 27. siječnja (Snimio Dučko Marušić Čiči)


Grad Pula raspisao je jučer natječaj za davanje u zakup 15 poslovnih prostora u gradskom vlasništvu, od čega je većina u centru grada ili u Šijani. Traže se novi zakupci za poslovne prostore u Kandlerovoj ulici: na broju 32 je prostor površine 54 četvorna metra u kojem se može obavljati galerijska, trgovinska, uslužna i ugostiteljska djelatnost (osim prodaje sezonske robe te opreme za more i plažu), a na broju 24 je nešto veći prostor od 86 kvadrata za trgovinsku djelatnost. Prostor slične veličine, za prodaju odjeće i obuće, dostupan je u Ulici Sergijevaca 10, a još jedan od 25 kvadrata u susjedstvu, na broju 18.

Na Giardinima se nude dva poslovna prostora - na broju 8 je prazan prostor od 41 kvadrata u kojem je planirana prirodna ljekarna, a na broju 11/II ured od 23 kvadrata. Prostor u Zagrebačkoj 10, veličine 31 četvornog metra, nudi se za agencijsku ili uredsku namjenu, a onaj od 17 kvadrata u Veronskoj 3 za uslužnu ili uredsku djelatnost.

Na Trgu 1. svibnja na broju 2 prostor je od 25 kvadrata za trgovinsku djelatnost (osim prodaje sezonske robe i suvenira) te nešto manji na broju 4. Na Trgu 1. istarske brigade na broju 10, na trećem katu je slobodan uredski prostor od 66 četvornih metara. Manji uredski prostori na raspolaganju su na adresama 43. Istarske divizije 15 i Radićeva 6.

Prostor od 34 kvadrata nudi se na adresi Istarska 11, a u istoj ulici na broju 30 u ponudi je veliki poslovni prostor od 561 kvadrata i to za kulturno-turističku djelatnost. Riječ je o prostoru nekadašnjeg MMC-a Luka. Početna cijena na licitaciji za ovaj prostor je 17,50 kuna po četvornom metru, a jamčevina iznosi 49.143,50 kuna. Zainteresirani mogu prostor razgledati u srijedu, 27. siječnja, od 9.30 do 9.45 sati. Rok privođenja namjeni je 60 dana, u kojem roku je zakupnik u obvezi odraditi djelomičnu sanaciju zidova, stropova i podova.

Poslovni prostori iz natječaja daju se u zakup na deset godina, uz obvezno cjelogodišnje obavljanje djelatnosti. Prostori se daju u zakup u stanju u kojem jesu, a zakupci su dužni urediti i prostor i dio pročelja na zgradi u kojoj se nalazi. Usmeno nadmetanje provest će se u Komunalnoj palači, na Forumu 1, u srijedu, 10. veljače, s početkom u 12 sati.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum