NEKOME SE POSREĆILO

Glavno pitanje u Puli je tko je novi milijunaš. Sretnik se još nije javio u poslovnicu lutrije u kojoj je uplatio dobitni listić Binga, a tajnu ne zna ni kvartovska ekipa. "NIJE BUDALA DA NAM KAŽE"

| Autor: Zvjezdan STRAHINJA
Poslovnica u Tomasinijevoj u kojoj je uplaćen listić vrijedan milijun kuna

Poslovnica u Tomasinijevoj u kojoj je uplaćen listić vrijedan milijun kuna


Tko je milijunaš s Verude? U utorak ujutro, nakon što je večer prije u 32. kolu TV Binga izvučen Bingo plus 6 vrijedan 1.000.000 kuna, uplaćen u Tomasinijevoj ulici, mnogi su se na Verudi pitali tko je taj sretni dobitnik, hoće li doći počastiti na tržnicu.

Neki su se pitali, a neki pojma o tome nisu imali.

- Ozbiljno!? Netko je na Verudi dobio milijun kuna? To je stvarno istina?, pitala se prodavačica u pekari do poslovnice Hrvatske lutrije, čudeći se valjda da netko u ova vremena nešto može i dobiti.

Kako bilo, u poslovnici, gdje je listić uplaćen, čuli smo da se još nitko nije pojavio niti se javio s dobitnim listićem. Možda se niti ne pojavi, jer tu se isplaćuju dobici do 30 tisuća kuna, za ostalo se ide u Pazin, dok će za milijunski iznos dobitnik zasigurno morati potegnuti i do Zagreba. 

Zanimljivo je da mnogi Verudeži i sumnjaju u službenu objavu o dobitku u njihovom kvartu.

- Ma, ne vjerujem ja da je itko dobio. To su navlakuše da ljudi dođu igrati, kazao nam je Mario Galešić kojeg smo našli na obližnjoj ugostiteljskoj terasi u društvu Ivana Vodopije. - Ma zašto bi lagali, može biti da je netko zaista dobio te novce. Ali tko? Ja ne znam, komentirao je Vodopija.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater