U OKU KAMERE

ELEGANTNA JAHTA High Power III u pulskoj luciU pulsku luku u posljednje vrijeme gotovo svakodnevno uplovljavaju luksuzne jahte, no Puljani i njihovi gosti jednostavno ne mogu odoljeti a da ne promotre pobliže ili pak fotografiraju ova elegantna plovila.

Danas se pak u objektivu našeg fotoreportera Filipa Škatara našla 70-metarska High Power III, koja je u pulskoj luci usidrena od nedjelje navečer. Ova jahta se ne može unajmiti - naime, vlasništvo je jednog švicarskog biznismena.

Izgradila ju je talijanska tvrtka Rossi Navi 2011. godine u brodogradilištu Viareggio, a njen luksuzni interijer dizajnirali su Salvagni Architetti.

Na jahti se može komotno smjestiti do 12 gostiju u šest kabina, uz posadu od 18 članova. Postiže brzinu od 18 čvorova, no ipak, najugodnija je plovidba pri brzini od 16 čvorova. Ima rezervoar za 200.000 litara goriva, a u spremištu za vodu može skladištiti oko 40.000 litara svježe vode.

Osim izuzetno elegantnog dizajna, jahta High Power III ima klimatizirane prostorije, stabilizatore, WiFi, Jacuzzi, teretanu… (T. T.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater