NATPIS NA MAJICI UZROKOVAO HAJKU JAVNOSTI

EKSKLUZIVNO Bivša riječka pročelnica Vera Begić nakon tragične nesreće: NI MOJ, NI NEKI DRUGI ŽIVOTI, NAKON OVOGA ŠTO SE DOGODILO VIŠE NIKADA NEĆE BITI ISTI

Vera Begić s odvjetnicima Duškom Miočićem i Milenkom Škrlecom (M. SARDELIN)

Nakon što je na brojnim portalima i društvenim mrežama teško napadana krajnje neprimjerenim rječnikom zbog majice koju je imala na sebi prilikom izlaska iz pulskog zatvora nakon gotovo jednomjesečnog pritvora, bivša riječka pročelnica za sport Vera Begić, koja je u noći s 15. na 16. kolovoza na Istarskom ipsilonu, vozeći se u alkoholiziranom stanju u suprotnom smjeru, skrivila prometnu nesreću u kojoj je poginuo Igor Soldatić iz Umaga, potpuno je shrvana, te je odlučila ekskluzivno za naš list dati izjavu.

- Jako mi je žao da se bilo kakva konotacija veže uz majicu koju sam odjenula pri izlasku iz zatvora. Radi se o jednostavnoj sportskoj majici, jedinoj koju sam imala u tom trenutku. Na donjem dijelu majice piše Hrvatski nogometni klub Rijeka, a na središnjem dijelu majice, piše "Iznad svih", što je nažalost izazvalo užasne reakcije. Ne mislite valjda da bi osoba u mojoj situaciji mogla slati poruku da se, u ovim okolnostima, i nakon svih ovih tragičnih događaja, uopće mogla pomisliti da se nalazi iznad svih. To bi bilo i neumjesno i krajnje degutantno, a vjerujte mi da sam u takvom stanju da samo patim i da nema ni primisli da majica može sadržavati bilo kakvu, a pogotovo ne provokativnu poruku. Uostalom, kod izlaska iz zatvora nisam očekivala, osim dvojice mojih odvjetnika, nikog drugog.

Iskreno se i najdublje ispričavam svima koji su tekst na majici protumačili kao neumjesan, jer je zadnje o čemu sam razmišljala oblačeći je bilo natpis na njoj. U situaciji u kojoj jesam, i koja je nezamislivo teška, još jednom se želim ispričati, i zamoliti javnost da pokuša shvatiti i moju poziciju i činjenicu da ni moj, ni neki drugi životi, nakon ovoga što se dogodilo više nikada neće biti isti, rekla nam je Vera Begić. (Robert FRANK)

OPŠIRNIJE U TISKANOM I ONLINE IZDANJU OD PONEDJELJKA


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater