VRIJEDNOST 358.299 kuna

DONACIJA UDRUGE PALČIĆ: Bolnica primila vrijedne uređaje za najmlađe pacijente

| Autor: Glas Istre
Snimio Duško Marušić ČIČI

Snimio Duško Marušić ČIČI


Voditeljica podružnice "Palčići - Pula" Gordana Damjanić Maroh u ime Kluba roditelja nedonoščadi "Palčići" i navijača Dinama - BBB uručila je danas, u srijedu, tri vrijedna uređaja pulskoj bolnici.

Riječ je o naprednom inkubatoru Giraffe Carestation u vrijednosti 156.250 kuna, uređaj za neinvanzivnu ventilaciju novorođenčadi i nedonoščadi u vrijednosti 158.174 kuna i   fototerapijsku posteljicu u vrijednosti 43.875 kuna nabavljene u sklopu akcije Palčići za Hrvatsku. Ukupna vrijednost doniranih uređaja Odjelu Pedijatrije OB Pula je 358.299 kuna.

U ime OB Pula donirane uređaje su primili i zahvalili dr. Ivica Fedel zamjenik ravnateljice, Irina Pucić, glavna sestra Bolnice, dr. Vlasta Kocijančić, voditeljica Odjela za pedijatriju, Sibil Benčić glavna sestra Odjela za pedijatriju.

Ovo je već drugi puta da Klub roditelja nedonoščadi Palčići dolazi u ovu bolnicu sa vrijednom donacijom.   Prvi puta u sklopu akcije Palčić gore 2013. godine ova bolnica je primila napredni intenzivni inkubator Giraffe Carestation.

 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater