BOŽIĆ U INK Za Atletski klub Spektar prikupljeno 25 tisuća kuna

Donacija ide za sportsku opremu i izgradnju atletskog bacališta

| Autor: ff
Simboličan ček u rukama Jelene Vuković

Simboličan ček u rukama Jelene Vuković


Na nedavno održanom humanitarnom gala koncertu Mie Dimšić i Marka Tolje u Istarskom narodnom kazalištu za Atletski klub Spektar iz Pule prikupljeno je 25 tisuća kuna.

Na svečanoj primopredaji, jučer upriličenoj u Turističkoj zajednici grada Pule, predsjednici Kluba Jeleni Vuković simboličan ček na taj iznos uručili su zamjenik gradonačelnika Robert Cvek zajedno s direktoricom marketinga i prodaje te članicom Uprave Arena Hospitality Group Manuelom Kraljević te inicijatorom projekta "Božić u INK" Danielom Sponzom.

Prema riječima Jelene Vuković, ovaj će novac, osim za nabavu sportske opreme, Atletskom klubu Spektar koji okuplja osobe s invaliditetom omogućiti i izgradnju bacališta u krugu Društvenog centra Rojc. Cvek i Kraljević zahvalili su se organizatoru Danielu Sponzi, svim građanima koji su sudjelovali u ovoj akciji kupnjom ulaznice te Jeleni Vuković na velikom trudu i radu. Na tradicionalnim humanitarnim gala koncertima u INK-u, rekao je Sponza, svih dosadašnjih godina prikupljeno je više od 240 tisuća kuna.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini