NAŠ SAN NJIHOV OSMIJEH

Dolazi 30-ak djece na more u Pulu i okolicu: TRAŽE SE IZNAJMLJIVAČI I DRUGI DONATORI ZA LJETOVANJE DJECE S KONTINENTA

| Autor: Borka PETROVIĆ

I dalje smo u potrazi za smještajem jer upiti za djecu iz Slavonije i ostalih dijelova Hrvatske stalno stižu. Tražimo i pružatelje raznih usluga i aktivnosti za djecu, da mališani dožive nezaboravno ljeto, kaže predsjednik udruge Igor Loparić

 

Humanitarna udruga "Naš san njihov osmijeh" i njeni volonteri trenutno su na odmoru, sve do 3. rujna, kada ponovno otvaraju vrata skladišta u Šijani za donacije. No, ponukani željom jedne donatorice da omogući smještaj djeci iz socijalno ugroženih obitelji iz drugih dijelova Hrvatske, pokrenuli su inicijativu i traže domaćine za što veći broj takve djece.

Od 20. srpnja

U suradnji s mnogim humanitarnim udrugama i centrima diljem Hrvatske, "sigurnim kućama" i drugim srodnim organizacijama, a bazirajući se na kontaktima više od tisuću obitelji koje su posjetili u svojoj najpoznatijoj akciji "Slušaj svoje srce", dogovoren je dolazak 30-ak djece s roditeljima, skrbnicima ili voditeljima udruga koji će posjetiti Pulu i okolicu zahvaljujući iznajmljivačima dobroga srca.

- Djeca dolaze u razdoblju od 20. srpnja do 9. rujna, kada se vraćaju u školske klupe. Za njih pripremamo brojne aktivnosti koje ćemo dogovoriti s donatorima, sponzorima i suradnicima. I dalje smo u potrazi za smještajem, s obzirom na to da upiti za djecu iz Slavonije i ruralnih dijelova Hrvatske stalno stižu. Tražimo i pružatelje raznih usluga, atrakcija i aktivnosti za djecu, da mališani dožive nezaboravno ljeto na našem poluotoku, kaže predsjednik udruge Igor Loparić napominjući da donatore traže na području Pule i okolice.

Ponude

Ponude za smještaj primaju na mail [email protected] ili preko mobitela 099/308-3750, a svi upiti, prijedlozi ili savjeti mogu se slati i na njihovu Facebook stranicu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter