poziv

Do kraja siječnja mogu se predložiti kandidati za najviša gradska priznanja

| Autor: Borka PETROVIĆ

Do petka, 31. siječnja, građani i tvrtke s prebivalištem u gradu Puli mogu dostaviti prijedloge kandidata za koje smatraju da su zaslužili javna priznanja Grada Pule, koja će se dodijeliti u 2020. godini. Nagrada Grada dodjeljuje se istaknutim pojedincima koji su u gospodarstvu, znanosti, kulturi, tjelesnoj i tehničkoj kulturi, odgoju, obrazovanju, zdravstvu, socijalnoj skrbi, zaštiti čovjekova okoliša ili u pružanju humanitarne i druge pomoći dali značajan doprinos razvitku i ugledu Pule.

Grb grada Pule dodjeljuje se pojedincima za postignute izvanredne rezultate i osobite uspjehe koje su ostvarili u 2019. godini, dok se Povelja grada dodjeljuje trgovačkim društvima, ustanovama ili udrugama za izvanredne rezultate u radu. Povelja "Počasni građanin grada Pule" dodjeljuje se pojedincima koji nisu stanovnici Pule, ali su zadužili Pulu i njezine građane.

Prijedlog kandidata mora biti potpisan od predlagatelja, obrazložen i po mogućnosti popraćen dokumentacijom kojom se dokazuju navodi iz prijedloga i obrazloženja. Prijedlozi se podnose na adresu: Grad Pula, Odbor za dodjelu nagrada i drugih priznanja 52100 Pula, Forum 1. Priznanja se dodjeljuju 5. svibnja na svečanoj sjednici Gradskog vijeća uz Dan grada Pule.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum