TRGOVINA ZA SPORTAŠE I REKREATIVCE

DECATHLON SE USKORO OTVARA U PULI: Provjerili smo kako teku pripreme

| Autor: Erika FILIPLIĆ


Imali smo priliku "proviriti" kako teku pripreme za petak 5. ožujka, kada će se otvoriti dugoiščekivana trgovina među Istrijanima - Decathlon.

Decathlon je jedna od poznatijih trgovina sportskih rekvizita, odjeće i obuće, sa glavnim sjedištem u Francuskoj. U Hrvatskoj je prvi puta otvoren 2014. godine u Zagrebu.

O samom otvorenju trgovine u Puli te što posjetitelje sve iščekuje kazao nam je direktor marketinga trgovine Decathlon Alexander Milović.

- U petak, 5. ožujka u 9 sati na više od 2.000 četvornih metara otvara se najveći Decathlon i najveća prodavaonica sportske opreme u Istri. U svojoj ponudi, Decathlon nudi opremu za preko 100 različitih sportova, pa će tako i istarski zaljubljenici u sport uz već poznate sportove poput nogometa, hikinga, jahanja ili plivanja, moći otkriti i neke manje uobičajene poput padela ili baleta.

Uz sve nabrojano, u Decathlonu će kupci moći i servisirati sportsku opremu poput bicikala ili šatora, izraditi personalizirane medalje, pehare i majice. Novost su i mnoge testne zone u kojima se svi proizvodi mogu slobodno isprobati, a velika atrakcija zasigurno će biti i multifunkcionalno igralište ispred Decathlona Pula, kazao je Alexander Milović.

(Snimio Dejan Štifanić)(Snimio Dejan Štifanić)(Snimio Dejan Štifanić)(Snimio Dejan Štifanić)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini