ATRAKTIVNA PRODUKCIJA

COCA COLA će u Puli snimati reklamu za Europsko nogometno prvenstvo. Statisti mogu zaraditi i do 750 kuna dnevno. Saznajemo sve detalje

| Autor: Lara BAGAR

Da su Istra i Pula definitivno potvrdile status zanimljive filmske i marketinške lokacije potvrđuje snimanje reklame za jednu od najpoznatijih svjetskih pića - Coca Colu koja će se snimati na lokacijama Pule idućeg mjeseca - 10. 11. i 12. ožujka. Doznajemo da je riječ o reklami za Europsko nogometno prvenstvo koje se održava ovog ljeta, što daje još veći značaj cijeloj priči.

Čitavu produkciju vodi tvrtka Bas Production koja već naveliko radi na projektu. Tako će se casting za statiste održati već sutra 20. veljače i u petak, 21. veljače, u terminima od 10 do 13.30 i od 15.30 do 19 sati (oba dana) u Restoranu Forum na istoimenom gradskom trgu u središtu grada.

Organizatori traže muškarce i žene između 20 i 45 godina, raznog izgleda, stariju gospođu odnosno baku preko 65 godina te sredovječnog ili starijeg gospodina, i to ćelavog, s brkovima, mediteranskog izgleda i izražene osobnosti. Organizatori ističu da je poželjno da castingu prisustvuju osobe iz Pule i Istre. To ne znači da ne mogu sudjelovati osobe iz udaljenijih mjesta, no trebaju imati na umu da putni troškovi dolaska na casting i na snimanje - nisu plaćeni nego ih pokrivaju sami, kao što ni noćenja ni smještaj za vrijeme snimanja ne osigurava produkcija.

Oni koji žele sudjelovati na castingu moraju prijaviti svoj dolazak imenom i prezimenom te navesti koji dan i u koje vrijeme žele doći na e-mail: statisti.hrvatska@gmail.com. Organizatori ističu da ako netko ne spošalje e-mail na vrijeme - samo dođe u navedenim terminima. Izabrani statisti bi trebali biti na raspolaganju za probu kostima (6. ili 7. ožujka) i za snimanje tri dana (10., 11. i 12. ožujka).

Što se tiče honorara, radi se o standardnom honoraru za statiranje što iznosi oko 250 kuna neto po danu snimanja. Za statiste s ulogama on je ipak nešto veći, oko 750 kuna neto po danu snimanja. Ovo je idealna prilika za sve koji žele sebe vidjeti na velikom ili malom ekranu. Također i besplatna reklama Pule koja će u jeku najglednijeg sportskog događaja godine obići cijeli svijet.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini