ŽIVO U CENTRU PULE

FOTO / BILI SMO NA FORUMU NA CASTINGU ZA REKLAMU COCA COLE. Prijavila se i poznata pulska manekenka koja se vrtila i na britanskim kanalima. Sreli smo i popularnog bubnjara, a neki su casting odradili na marendi

| Autor: Lara BAGAR
Ana Lea Janžić, Đole Macola i Maja Katanec

Ana Lea Janžić, Đole Macola i Maja Katanec


"Ma super, bar se u Puli nešto zanimljivo događa", komentirale su danas dvije Puljanke u jednom od kafića na Forumu, dok su se još uvijek nećkale hoće li otići na casting za snimanje reklame za Coca Colu, a koja će se na pulskim lokacijama snimati od 10. do 12. ožujka. Casting za reklamu koja će se ovoga ljeta prikazivati za vrijeme Europskog nogometnog prvenstva danas i jučer privukao je veliki broj statista. Tražili su se muškarci i žene između 20 i 45 godina, različitih fizionomija, te starija gospođa, odnosno baka preko 65 godina i sredovječni ili stariji gospodin, i to ćelav, s brkovima, mediteranskog izgleda i izražene osobnosti.

Staro, mlado, s kosom i bez nje… U velikom su se broju Puljani prijavili u nadi da će osvanuti na reklami najpopularnijeg bezalkoholnog pića na svijetu.

cast2

Casting u kavani Forum

Među njia je bila poznata manekenka Ana Lea Janžić, koja je 2018. godine proglašena najmodelom Hrvatske. Osim toga, njezine prodorne plave oči, porculanski ten i duge noge krase sjajne mirisne stranice domaćih i inozemnih modnih časopisa, a možda će osvanuti i u Coca Coli.

- Prijavila sam se za statista sa zadatkom. To je mala akcijska ulogica, tako da nisi u samoj pozadini, povjerila nam je Ana. Upitali smo je što su tražili, a ispalo je - zeznutiji navijački pogled. Ana je već bila statist s ulogom na reklami za Ožujsko u kojoj je poslala pusu u selo Ženodraga, a snimala je u Londonu reklamu za parfem koja se prikazivala na britanskom Channel 4. "Drago mi je što se u Puli tako nešto organiziralo tako da se naš grad adekvatno reklamira", zadovoljno će Ana. Njeno će lice krasiti i BIPA katalog za ožujak, a već će tradicionalno nositi revije na Fashion.hr-u.

Ispred kavane Forum, gdje se odvijao casting, zatekli smo pulskog bubnjara Đoleta Macolu. "Jesi glumio kada, pitala me Slovenka", priča ovaj iskusni statist i glumac, te kao iz rukava sipa imena s kojima je snimao - Dalibor Matanić, kćerka Charlieja Chaplina, Samuel L. Jackson… Iskusni, energični i šarmatni Đole zna kako se ponašati pred kamerom, pa je glumio ljutog tipa i možda osvojio ljude iz slovenske produkcije.

cast2

Foto session

S prijateljima izlazi Maja Katanec. Ona je 22-godišnja studentica hrvatskog i talijanskog jezika u Puli.

- Prijavila sam se jer imam slobodnog vremena. Došla sam vidjeti, javit će nam i vidjet ćemo ako nas pozovu, rekla je ova pulska studentica koja je na casting skoknula za vrijeme marende. Tko zna, nikad se ne zna. Coca Cola - to je taj osjećaj!

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini