ZA LAKŠE I KVALITETNIJE PROVOĐENJE NASTAVE

CALUCEM DONACIJA OSNOVNOJ ŠKOLI STOJA: Pametna ploča za modernije i interaktivnije poučavanje u osnovnoj školi

| Autor: Milan PAVLOVIĆ

"Svjesni smo da je danas gotovo svaki rad nezamisliv bez kvalitetne informatičke opreme. Nadamo se kako će ova donacija učiteljima omogućiti lakše i kvalitetnije provođenje nastave, a svim učenicima dodatan iskorak u njihovom obrazovanju", poručili su iz Calucema

Vrijedan "asistent" od ove će jeseni biti na raspolaganju učenicima pulske Osnovne škole Stoja i pomagati im u lakšem savladavanju gradiva nastave iz engleskog jezika. Dugogodišnja suradnja ove škole i pulskog Calucema nastavljena je i ovoga ljeta, pa je tako ovoga tjedna u školu na Stoji kao donacija pulske tvornice stigla pametna ploča koju će u narednoj školskoj godini u nastavi moći koristiti svi učenici škole od prvog do osmog razreda. Moderna nastava stranih jezika podrazumijeva interakciju, aktivnu participaciju učenika i njihovu komunikaciju, te su u tom smislu pametne ploče izuzetno korisne jer potiču interakciju i komunikaciju u učionici, pomažu u prezentiranju novih jezičnih i kulturoloških elemenata i olakšavaju nastavniku organizaciju sata.

"Zahvaljujemo se Calucemu na pruženom razumijevanju za iskazane potrebe naše škole, te hvalevrijednoj donaciji pametne ploče koja će uvelike doprinijeti kvalitetnijoj nastavi engleskog jezika ali i nastavnog procesa uopće. Sukladno dosadašnjoj uspješnoj suradnji s vašom tvrtkom, te svjesnosti nastavka suradnje i vašeg osjećaja za potrebe djece i zajednice uopće, nadamo se da ćete i nadalje pružati podršku napretku škole", poručila je predstavnici Calucema nakon primanja donacije ravnateljica Osnovne škole Stoja Zdenka Perović.

Suradnja Calucema s Osnovnom školom Stoja započeta je još 2015. godine kad su školi donirani ormarići u koje učenici mogu pohranjivati svoje stvari i knjige. Prije tri godine školi je donirana informatička oprema.

U obljetničkoj godini u kojoj Calucem obilježava 95. godišnjicu osnutka i početka rada tvornice u Puli realizirana je nova donacija.

"Svjesni smo da je danas gotovo svaki rad nezamisliv bez kvalitetne informatičke opreme. Nadamo se kako će ova donacija učiteljima omogućiti lakše i kvalitetnije provođenje nastave, a svim učenicima dodatan iskorak u njihovom obrazovanju", darujući Osnovnoj školi Stoja pametnu ploču poručili su iz Calucema.

Ovom donacijom, Calucem se ponovno potvrdio kao društveno odgovoran partner lokalne zajednice. Svojim programom Briga za lokalnu zajednicu Calucem podržava rad brojnih lokalnih ustanova, a posebno mjesto u toj suradnji imaju lokalne škole i obrazovne ustanove.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum