SAVJETNICA 

Anja Ademi sa Zoričićeve liste dobiva posao u Gradu Puli. IZABRANA JE MEĐU SEDAM KANDIDATA

| Autor: Marcello ROSANDA
Anja Ademi i Filip Zoričić tijekom kampanje (foto Facebook Nezavisna lista Filipa Zoričića)

Anja Ademi i Filip Zoričić tijekom kampanje (foto Facebook Nezavisna lista Filipa Zoričića)


Anja Ademi na putu je da postane novi savjetnik za međunarodne projekte u Uredu Grada Pule.

Oglas za prijam u službu objavljen je 15. lipnja, prijavilo se sedam osoba, a u utorak je provedeno pisano i usmeno testiranje kandidata. Na koncu je odabrana Ademi. 

Cijeli se postupak proveo radi obavljanja poslova čiji se opseg privremeno povećao, kažu iz Grada. Ono što je zanimljivo u cijeloj priči jest činjenica da se radi o osobi iz užeg kruga liste novog gradonačelnika Filipa Zoričića.

Trenutno je, u ovoj početnoj fazi, doneseno rješenje o prijamu, pa kada ono postane pravomoćno ide se na rješenje o rasporedu. I to bi trebalo uslijediti nakon nekoliko dana. Inače, rješenje o prijamu u službu dostavlja se svim kandidatima koji su se prijavili. Oni potom imaju pravo podnijeti žalbu gradonačelniku u roku od 15 dana, osim ako su u nekoj fazi postupka izjavili da se neće žaliti.       

Vezano uz spomenuti oglas i popratno testiranje kandidata obratili smo se Uredu Grada. Pitali smo kako je prošlo testiranje, tko je odabran i zašto, te je li bilo kakvih žalbi na postupak. Uz to, pitali smo i jesu li kandidati pozvani da potpišu da se neće žaliti na ishod postupka. Međutim, iz Grada nismo na poslani upit dobili odgovor ni nakon više poziva.

Podsjetimo, Ademi već neko vrijeme radi u Gradskoj upravi, nakon što je s tamo sklopila ugovor o djelu te za to prima naknadu. Iz Ureda Gradonačelnika poručuju da vrlo savjesno i predano obavlja poslove za koje je angažirana, a riječ je o analizi Izvješća o obavljanju poslova iz djelokruga gradonačelnika.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater