HALO GLAS ISTRE

FOTO / Bezobrazluk bahatih vlasnika: U Puli već mjesecima automobili bez registracijskih oznaka zauzimaju mjesta na parkiralištima

| Autor: Glas Istre
(Snimio čitatelj Glasa Istre)

(Snimio čitatelj Glasa Istre)


Već mjesecima automobil Peugeot 206 bez registarskih tablica stoji na parkiralištu u Krležinoj ulici. U današnje vrijeme gdje parkirno mjesto zlata vrijedi, neodgovorni sugrađanin pušta svog limenog ljubimca da zauzima prostor na parkiralištu stambene zgrade, u kojoj je stotinjak stanova.

Dvadeset metara dalje stoji još jedan takav primjer.

- Može li komunalni redar jednim udarcem ubiti dvije muhe, pita se revoltirani čitatelj.

- Ovo je krajnji bezobrazluk, nadodaje čitatelj koji se u potrazi za rješenjem ovog problema obratio u redakciju Glasa Istre.

(Snimio čitatelj Glasa Istre)(Snimio čitatelj Glasa Istre)

Inače, ako komunalni redar ne utvrdi tko je vlasnik vozila koje duže vrijeme stoji na istom mjestu na površini javne namjene, ostavit će na vozilu obavijest vlasniku da ga ukloni. A stanari bi trebali problem javiti Gradu Puli, pa da komunalni redar ispita situaciju na terenu i odredi uklanjanje.

Ukoliko vlasnik ne ukloni vozilo u roku od osam dana, vozilo će biti premješteno na odlagalište, te vlasnik može u roku od 30 dana preuzeti auto. Ako pak ni tada ne preuzme auto, vozilo će biti prodano na javnoj dražbi ili reciklirano na trošak vlasnika. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter