USKORO NA NOVOJ ADRESI 

Zavod za zdravstveno osiguranje seli iz bivše vojarne. Evo kada počinje s radom u novom poslovnom prostoru u centru grada 

| Autor: Glas Istre
(Foto: HZZ0 Pula)

(Foto: HZZ0 Pula)


Jedna od najljepših vijesti ove godine na pulskom području, koju su mnogi dočekali s veseljem i olakšanjem, je ona o preseljenju Ispostave Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje u Puli u novi poslovni prostor u centru Grada Pule, na adresi Ulica Kačića Miošića br. 4.

Voditeljica Područne službe Pazin, Vesna Vedrina Fabris sa zadovoljstvom nam je potvrdila da Ispostava Pula Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje dana 03. lipnja 2024. započinje s radom na novoj lokaciji, za što kaže da će pružati iskorak u kvaliteti usluge koju pružaju osiguranicima na području Grada Pule i njegove okolice.

Veličina i opremljenost samog prostora u svakom pogledu nadilazi sve što smo u Puli ranije imali. 400 metara kvadratnih suvremeno opremljenog prostora u svakodnevnom radu omogućiti će učinkovitije poslovanje, a tu valja posebno istaknuti da će od sada liječničke preglede Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje provoditi u Puli u adekvatnim uvjetima.

Posebna pažnja posvećena je pristupačnosti osobama s invaliditetom, kako u pogledu osiguravanja dovoljnog broja prilagođenih i posebno obilježenih parkirnih mjesta, tako i u pogledu uređenja pristupnih puteva te samog unutrašnjeg uređenja prostora, a sve kako bi usluge Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje bile dostupne i osobama s invaliditetom u skladu s najvišim standardima u tom pogledu.

Vodilo se računa i o radnicima Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje, osiguravajući im moderno, ugodno i funkcionalno radno okruženje.

Zaključno, Ispostava Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje u Puli na dosadašnjoj lokaciji u Besenghijevoj ulici prestaje s radom 31. svibnja 2024., a ponovno otvara svoja vrata u novom poslovnom prostoru 03. lipnja 2024., na adresi Ulica Kačića Miošića br. 4.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter