upriličen prijem u županijskoj komori pula

Arijela Draguzet iz tvrtke Istra - agent d. o. o. proglašena menadžericom godine

| Autor: Glas Istre
(Foto: ŽK Pula)

(Foto: ŽK Pula)


U sklopu 6. konferencije Hrvatske udruge poslovnih žena Krug, koja je održana u petak, u Dubrovniku, dodijeljena su priznanja najuspješnijim poduzetnicama i menadžericama za postignute rezultate poslovanja u 2023. godini.

Menadžericom godine proglašena je Arijela Draguzet, iz tvrtke Istra - agent d. o. o. koja ima sjedište u Barbanu, a urede u Puli.

Tom je prigodom Danijel Benčić predsjednik HGK – Županijske komore Pula danas upriličio prijem u ŽK-u Pula za nagrađenu menadžericu kao i predsjednicu KRUG-a Ogranka za Istarsku županiju Gordanu Restović.

"Potrebno je kontinuirano raditi na financijskoj pismenosti ne samo građana, već i poduzetnika, stoga me posebno raduje što je za uspješan rad nagrađena menadžerica iz sektora osiguranja", naglasio je Benčić.

"Poduzetnici još uvijek nisu dovoljno osviješteni kako brokeri u osiguranju koji su profesionalci u svojoj djelatnosti, uvelike olakšavaju poslovanje poduzetnika. Brokeri procjenjuju rizike, pa često i predlažu inovativna osigurateljna rješenja, a poduzetnicima omogućuju da se bave svojoj glavnom djelatnošću – core businessom.

(Foto: ŽK Pula)(Foto: ŽK Pula)

HGK kontinuirano pruža podršku inicijativama koje su usmjerene na jačanje i potporu poduzetništvu, posebice onih koje se odnose na poduzetništvo žena te organizira događanja u cilju umrežavanja, razmjene iskustva te u konačnici osnaživanja poduzetnica. Ovo je druga godina zaredom da priznanje Kruga dolazi u Istru", zaključio je Benčić.

Restović je podsjetila kako udruga Krug svake godine objavljuje javni poziv na temelju kojega se poduzetnice i menadžerice mogu prijaviti na natječaj i ući u postupak valorizacije niza mjerljivih i objektivnih pokazatelja. "Izrazito mi je zadovoljstvo da Istra već dugi niz godina iz svojeg područja ima nagrađene jake žene i poduzetnice", rekla je.

"Ovo priznanje je poticaj za daljnji rast i napredovanje, a ako će moja priča barem malo biti inspiracija i drugim ženama da krenu u poduzetničke i menadžerske vode te da budu ustrajne u svojim ambicijama onda me to dodatno veseli", rekla je Draguzet.

"Za postizanje dobrih poslovnih rezultata bio je potreban naporan rad, upornost, strpljenje, motivacija, ali i velika disciplina. Najveća očekivanja imam od sebe same, i smatram da je to najviše utjecalo moj profesionalni razvoj. Uz osobne motivatore svakako je potreban i dobar tim na kojem sam zaista zahvalna te nadasve, podrška moje obitelji.

Nije jednostavno balansirati između privatnog života i posla, ali činjenica je da svaki uspjeh iziskuje i određenu žrtvu. To je, nažalost, cijena koja se plaća da bi se postigli rezultati koji se priželjkuju. Sastavni dio uspjeha je i neuspjeh, i razni izazovi, no, to ne treba biti razlog za odustajanje već dodatni motivator da se ostvari ono što se želi.

I ne manje bitno, ne smije se zaboraviti početak rada, i sve osobe koje pružaju podršku na putu do ostvarenja ciljeva.

Moja je poruka svim ženama da u poslu koji rade budu najbolja verzija sebe, da budu uporne, da vjeruju u sebe jer se takav pristup uvijek nagradi na način koji se priželjkuje.

Uložila sam dvadeset godina svog života u osobni razvoj u domeni osiguranja te je tvrtka Istra - agent kojoj sam menadžerica, mogu slobodno reći, jedan od lidera na hrvatskom tržištu osiguranja, što me čini ponosnom i sretnom", rekla je Draguzet.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom