Pismo čitateljice

Pohvala odjelu ginekologije pulske bolnice: "Izdvojila bih jednog posebnog dečka koji odjel diže na jednu višu razinu"

| Autor: Glas Istre
Snimio Danilo MEMEDOVIĆ

Snimio Danilo MEMEDOVIĆ


U redakciju Glasa Istre javila se čitateljica s lijepim riječima za odjel ginekologije pulske Opće bolnice. Njeno pismo prenosimo u cijelosti:

"Želim pohvaliti ginekologiju Pulske bolnice.

Od gospođe koja čisti odjel, a odjel je besprijekorno čist. Teta čistačica nasmijana i uvijek spremna na riječ podrške, pogotovo ako se spremaš za operaciju.

Sestre, iako su rastrgane na sve strane, uvijek dobro raspoložene i uvijek na usluzi. Sestre su super prava raja da nam naprave ugodnim ono što nam slijedi ili da nas podignu na noge kada je potrebno.

Izdvojila bi jednog posebnog dečka, Noela, koji odjel diže na jednu višu razinu. Jedini dečko među tim sestrama uvijek na raspolaganju i uvijek ima toplu riječ za svaku pacijenticu (čak nas i pred operaciju uspije nasmijati)

Veliko hvala svim doktorima na odjelu ginekologije što postoje i što rade baš u našoj pulskoj bolnici, jer kad se njima predaš u ruke znaš da si siguran.

Ali manje od toga se niti ne može očekivati kad njihov voditelj dr. Belci navečer prolazi kroz odjel i pozdravlja pacijentice i pita da li je sve u redu.

Dragi naši, hvala vam što postojite."

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini