u subotu u puli

Znanstveni doručak uz zanimljive pokuse u Ludom laboratoriju

| Autor: Glas Istre
Ludi laboratorij

Ludi laboratorij


I sutra će se održati znanstveni doručak u Puli za mališane uz zanimljive pokuse u Ludom laboratoriju te prigodnu zakusku. Ulaz je besplatan.

Draga djeco, primite za ruke mame i tate, djedove i bake i dovedite ih na još jedan Znanstveni doručak u nizu, koji će se održati u subotu, 27. svibnja 2023. godine, od 9 do 12 sati pri Centru za popularizaciju znanosti i inovacija Istarske županije (CPZI) te zanimljivom Znanstvenom vrtu na adresi Uspon Franje Glavinića 3 u Puli u sklopu projekta „STEM udruga za popularni STEM“.
Sutra vas očekuje:
- u 9.30 i 10.30 sati razgledavanje Znanstvenog vrta i upoznavanje s eksponatima pod stručnim
vodstvom;
- u 11.30 sati meteo predavanje;
- šašavi animatori/znanstvenici u Ludom laboratoriju;
- košare pune krofni, topla kava, čaj ili sok.
Dođite, družimo se uz zabavu kroz koju ćemo ponešto i naučiti....
Sudjelovanje na Znanstvenom doručku besplatno je za sve zainteresirane sudionike te nije potrebna posebna prijava i/ili prethodna najava.
Nositelj projekta je Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnoga društva, a partneri na projektu su Zajednica tehničke kulture Pula (koja upravlja Centrom za popularizaciju znanosti i inovacija Istarske županije), Grad Pula, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, udruga Matematičko društvo „Istra“, udruga Društvo za robotiku Istra, udruga Morski obrazovni centar Pula te Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o..
Ukupna vrijednost projekta STEM udruga za popularni STEM“ je 326.766,42 EUR, od čega je 277.751,46 EUR sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda dok ostatak
osigurava Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini