"Kupaj se zimi, za zdravlje ne brini"

Među zimskim kupačima je i popularni pulski glumac. "Kad smo probali hladno more, jednostavno više nismo mogli prestati"

Među zimskim kupačima je i popularni pulski glumac. "Kad smo probali hladno more, jednostavno više nismo mogli prestati"

| Autor: Vanesa BEGIĆ
Antistres kupanje u Gortanovoj uvali

Antistres kupanje u Gortanovoj uvali


Među pulskim zimskim kupačima je i popularni glumac Rade Radolović, Puljanin sa zagrebačkom adresom koji koristi svaki slobodan trenutak za zimsko kupanje.

- Počeo sam prakticirati kupanje zimi jer sam zaljubio u to kako more izgleda u jesen, zimu i rano proljeće. More mi je onda puno ljepše, čišće i čarobnije nego ljeti, a i plaže su samo za nas.

Viđao sam i puno pulskih zimskih kupača pa sam poželio i ja probati. Trener Danijel Dubičanac upoznao me s osnovama i nekim trikovima i prije devet godina krenuo sam s prijateljem Bojanom u prvu sezonu. Na početku je bilo malo izazovno jer smo odlazili kasno popodne nakon njegovog posla, ali kad smo probali hladno more, jednostavno više nismo mogli prestati i evo mene već devetu godinu zaredom, kazao je Radolović koji je zajedno s djevojkom Petrom "skoknuo" poslom do Pule.

Rade Radolović, ali i masterchefica Maja Šabić, marketinški stručnjak Miško Macolić Tomičić te sportaš i trener Nikola PitinacRade Radolović, ali i masterchefica Maja Šabić, marketinški stručnjak Miško Macolić Tomičić te sportaš i trener Nikola Pitinac

- Iako više nemam pulsku adresu, rado u Pulu dođem s djevojkom Petrom kad organiziram radionice javnog nastupa za mlade i odrasle ili kada radim predstave u INK-u. Najviše se volim sam kupati u Gortanovoj uvali, ali rado svratim i na kupalište Stoja, gdje sretnem ekipu poznanika i prijatelja također zaljubljene u zimsko kupanje. Svi mi obožavamo hladno more.

Ono nam pomaže privatno i profesionalno. Ublažava stres, povećava energiju, jača imunitet i, ono najbitnije, čini nas jako sretnima. I upravo zbog svega toga rado ga preporučujemo svima. Šteta ne iskoristiti takvu ljepotu i benefite ako ljudi imaju prilike živjeti uz more. Kako kaže stara narodna "Život krade, hladno more vrati", odnosno, rekao bih "Kupaj se zimi, za zdravlje ne brini", ističe Radolović koji se kupao, između ostalih, i na Stoji s Majom Šabić, mastercheficom par excellence iz Pule.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini