NJIMA NIJE HLADNO

VIDEO / Dvije poznate Puljanke danas se se kupale na Verudeli kao da je kolovoz!

| Autor: Ružica KORACA
Elizabeta Skoković i Ivona Gudelj s novinarkom Ružicom Koracom

Elizabeta Skoković i Ivona Gudelj s novinarkom Ružicom Koracom


Sve više Puljana kupa se zimi. Društvo s pulskog Mornara godinama svakodnevno skače u more.

Donedavna HNS-ova politička nada Kristina Bulešić na društvenim mrežama nas u posljednje vrijeme redovno zabavlja statusima sa zimskog kupanja: "Pedeset dana već svakodnevno plivam. Krenula sam iz osobne inspiracije i znatiželje, te sam se nakon prvog kupanja energetski oduševila i nastavila", kazala nam Bulešić, koja za 31. prosinca organizira i doček u podne uz kupanje na Ambreli.

Mi smo na Verudeli naišli na još jednu pulsku političarku, HDZ-ovu gradsku vijećnicu Ivonu Gudelj u društvu Elizabete Skoković, Puljanke poznate po modnom izričaju s naglaskom na šeširima. One su s nama podijelile svoje razloge zimskog plivanja:

"Tek sam se nedavno odlučila za zimsko kupanje, točnije prije osam dana. Vidjela sam druge i postali su mi inspiracija. Ulazak u vodu nije strašan, a osjećaj je doista fenomenalan. Tijelo kao da ti kaže hvala nakon zimskog kupanja", kazala nam je Ivona Gudelj.                                

Elizabeta se odlučila za kupanje krajem listopada. Prvo se educirala o disanju jer smatra da je to jako bitno:

"Pripreme za zimsko kupanje počele su još u srpnju kad sam se počela tuširati hladnom vodom. Ta navika mi je ostala, zaključila sam da ne postoji nemoguće i sada se kupam svaki dan", ispričala nam je Elizabeta Skoković.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter