danas probni trening

U Puli počinje škola trčanja

| Autor: Sandra ZRINIĆ TERLEVIĆ
ISTRun

ISTRun


Nakon godine pauziranja zbog pandemije, Škola trčanja ISTRun nastavlja pomagati svim rekreativcima koji se žele pokrenuti, a treba im motivacija ili poticaj. Također, otvoreni su za sve koji im se žele priključiti da bi uživali u zajedničkom druženju i trčanju u prirodi, na svježem zraku.

Upravo danas, 30. siječnja, na rasporedu je probni trening u 17 sati na koji su pozvani svi koji se još nisu odlučili jer imaju određene sumnje ili im nedostaju odgovori vezani uz školu trčanja. Mjesto okupljanja je gornja etaža parkirališta Doma sportova "Mate Parlov". One koji znaju što ih čeka i apsolutno su sigurni da žele krenuti u novu trkačku avanturu, pozvani su da se počnu trenirati u srijedu 1. veljače, također u 17 sati na istom mjestu.

Pogodnosti koje ostvaruju svi polaznici škole trčanja su popust na utrkama koje organizira ISTRun (gastronomadska liga ISTRun Eat Drink i Pulski marathon), kao i jeftiniji odlasci na organizirane utrke u aranžmanu kluba ne samo u Hrvatskoj, već i u inozemstvu. Sve informacije dostupne su na www.istrun.hr, facebook.com/skolatrcanja i instagram.com/ISTRunners ili putem telefona 099/745-6473.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater