Velika investicija kreće u travnju

Gradonačelnik Pule Filip Zoričić ima odličnu vijest za stanovnike Velog Vrha i Štinjana

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (foto: Arhiva)

Ilustracija (foto: Arhiva)


Na svojoj Facebook stranici, gradonačelnik Pule, Filip Zoričić objavio je lijepu vijest za građane Velog Vrha i Štinjana koju prenosimo u cijelosti:

"Dugo iščekivane vijesti za stanovnike Velog vrha i Štinjana. Tijekom 2023. započet će radovi na izgradnji kanalizacijske mreže na području oba mjesna odbora! Javna nabava za izvođača radova za Veli vrh je objavljena, ponude otvaramo 6. veljače i uz zakonski rok žalbe i ostale procedure, radovi bi trebali započeti u travnju.

Za Štinjan, koji je dio projekta Aglomeracija Pula sjever, sredstva ishodimo kroz Nacionalni plan otpornosti i oporavka. Pragrande je sukladno pozivu izradio projektnu prijavu koja je trenutno u fazi odobravanja s Hrvatskim vodama i Ministarstvom gospodarstva, što očekujemo u narednim tjednima nakon čega slijedi potpisivanje ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava. Javna nabava za radove na izgradnji mreže već je objavljena te će se po okončanju postupka javne nabave i potpisa ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava započeti i s radovima.

Ulicu po ulicu, rješavamo bitno pitanje životnog standarda u Puli!"

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater