NEEOPISIVOOO!!!!!

VELIKA FOTO GALERIJA/ Ludnica u Puli. Vatreno se slavi pobjeda vatrenih

Iz minute u minutu, gužva u centru grada postajala je sve veća. Centar je blokiran navijačima. Od kazališta, preko Giardina, do Fine i Arene, posvuda rijeke automobila i ljudi. Neopisiva gužva u Prvomajskoj. Svi su došli u grad. Uz bakljade, navijačke pjesme i zastave slavila se pobjeda Vatrenih. Slavili su i Veli Vrh, Stoja, Veruda, Vidikovac, Centar, Šijana, zaobilaznica je "gorjela" u dimu baklji

| Autor: Lara BAGAR


Hrvatska je pokorila Brazil! Naši su dečki pobijedili najveće favorite Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru. Odmah nakon zadnjeg zvižduka suca, i Pula je bila na nogama: rijeke ljudi na pulskim ulicama, prizor gužvi kao da je Nova godina, a slavlje je još veće. Slavljeničke trube odjekuju iz automobila, autobusa, ali i iz mnogobrojnih kafića i stanova gdje se pratio prijenos utakmice. Posvuda se ore navijačke pjesme, atmosfera je skroz uzavrela. Zastave, crveno- bijele kockice, masa navijača, suze radosnice, šprica pivo na sve strane… Posvuda iznimna sreća, radost, euforija i sretni kaos zbog još jedne sjajne pobjede naše reprezentacije.

"Neopisivo!!!"- prava je to navijačka himna pobjede, ali i atmosfere diljem Pule, Istre, Hrvatske. Neopisiv je prizor pun emocija, trenutak nepatvorene apsolutne sreće navijača jer Hrvatska je u polufinalu.

"Ovo je fantastičan osjećaj. Zaslužena pobjeda i evo nas u polufuinaluuuu", prolomio se vrisak sreće na Portarati na kojoj je desetak minuta prije zadnjeg izvedenog pobjedničkog jedanaesterca atmosfera bila toliko napeta da se mogla rezati nožem. "Bilo je jako stresno, srce nam je skoro stalo", priznale su male navijačice. "Fenomenalna utakmica ne možeš sa Hrvatima", euforično su vrištali nasred grada.

Iz minute u minutu, gužva je u centru grada postajala sve veća. Centar je blokiran navijačima. Od kazališta, preko Giardina, do Fine i Arene, posvuda rijeke automobila i ljudi. Neopisiva gužva u Prvomajskoj. Svi su došli u grad. Uz bakljade, navijačke pjesme i zastave slavila se pobjeda Vatrenih. Slavili su i Veli Vrh, Stoja, Veruda, Vidikovac, Centar, Šijana, zaobilaznica je "gorjela" u dimu baklji. Bila je to prava groznica lude noći u kojoj baš nitko nije spavao - opravdano.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter