NAJNOVIJE


PRIMOPREDAJA KLJUČEVA

ZAKUPCI USELJAVAJU U NOVI TRGOVAČKI CENTAR MAX STOJA: Plodine i Inditex započeli uređivati svoje prostore


Ostali zakupci, njih 50-ak, među kojima su i dugoočekivani brendovi poput H&M-a, Stradivariusa, Massa, Manga, SportVisiona, Shoostera i ostalih, svoje ključeve preuzimaju ovih dana, a podjela će potrajati do 10. kolovoza. Novi trgovački centar službeno će se otvoriti u četvrtak 8. studenog

Upravo s krajem srpnja najavljen je početak primopredaje ključeva poslovnim partnerima, zakupcima prostora u novom pulskom trgovačkom centru Max na Stoji kako bi ih stigli urediti prema vlastitim potrebama. No, kako saznajemo, prvi zakupci svoje su ključeve preuzeli već 6. srpnja. Riječ je o Plodinama koje će u ovom centru otvoriti supermarket te o Inditex grupi koja u svom sastavu ima brendove Pull&Bear i Bershka kao i poljska grupacija LPP čije su trgovine Mohito, Reserved, House, Cropp i Sinsay.

Tehnički pregled 29. listopada

Ostali zakupci, njih 50-ak, među kojima su i dugoočekivani brendovi poput H&M-a, Stradivariusa, Massa, Manga, SportVisiona, Shoostera i ostalih, svoje ključeve preuzimaju ovih dana, a podjela će potrajati do 10. kolovoza. Čini se da zasad sve teče prema planu, a bude li i dalje tako, tehnički pregled objekta, koji je već odavno zakazan, bit će 29. listopada, dok će se novi trgovački centar službeno otvoriti u četvrtak 8. studenog 2018. godine, kako je najavljeno već prilikom postavljanja kamena temeljca. (S. ZRINIĆ TERLEVIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM I ONLINE IZDANJU
Podijeli: Facebook Twiter