GOSTOVANJA GLAZBENIH ZVIJEZDA

Festival "U zagrljaju glazbe, kamena i mora" u kamenolomu Montraker u Vrsaru

| Autor: Promo
Plakat manifestacije

Plakat manifestacije


Kamenolom Montraker u Vrsaru krajem rujna postaje dom 2. festivala "U zagrljaju glazbe, kamena i mora". Na ovu predivnu pozornicu iznad morske obale stižu vrhunska glazbena imena iz regije koji će od 21. do 24. rujna održati nezaboravne koncerte. Ulaznice za festival, odnosno koncerte možete pronaći u sustavima Eventim i Mojekarte. OD 1. RUJNA ULAZNICE JE MOGUĆE KUPITI U CAFFE BARU BUBAMARA U VRSARU.

Foto

Festival će prvu večer 21. rujna u 21 sat otvoriti će Urban & 4 koji će publici prirediti umjetnički, glazbeni i emocionalni doživljaj za pamćenje te ih polako uvesti u spoj ljepote glazbe, kamena i mora.

Foto

Drugu večer, 22. rujna u 21 sat, nastupit će Božo Vrećo, lirski tenor koji svojim anđeoskim glasom ispjevava najdublje emocije.

Foto

Treću večer, 23. rujna u 21 sat rezerviran je za jednog od najcjenjenijih hrvatskih glazbenika Gibonnija. Činim pravu stvar, Sreća, hodaj, Tempera, Libar, Cesarica, U ljubav vjere nemam – samo je dio bogatog Gibinog repertoara u kojem će uživati publika u Vrsaru.

Foto

Festival će, 24. rujna u 21 sat zatvoriti Queen Real Tribute - vrhunski, profesionalni glazbenici, obožavatelji grupe Queen, koji su odlučili oživjeti uspomenu na svoju najdražu glazbu i postali vodeći svjetski tribute band grupe Queen.

Festival “U zagrljaju glazbe, kamena i mora’’ rodio se prošle godine u organizaciji Music Timea, a ideju je u suradnji s gradom Vrsarom odlučio provesti producent Tomislav Kašljević koji ističe kako se radi o jedinstvenom događaju na zaista jedinstvenoj lokaciji.

"Nakon što sam vidio to impresivno mjesto, znao sam da tamo moramo napraviti festival. Ideja je da svakako dovedemo najbolja regionalna glazbena imena i mislim da smo u tome i uspjeli" - rekao je Tomislav Kašljević.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterWeb kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom