STUDENAC MARKET PUNKT

Studenac od petka glavno mjesto okupljanja u Social Areni na Plava Laguna Croatia Openu Umag

| Autor: Promo
(Foto: Studenac)

(Foto: Studenac)


Dnevna druženja u popularnoj Social Areni koja se nalazi odmah uz more na Plava Laguna Croatia Openu Umag, jednostavno se ne propuštaju. Mjesto je to gdje svi posjetitelji, osim u vrhunskom tenisu i fantastičnom zabavnom programu, od danas mogu pronaći i okrjepu zahvaljujući jedinstvenom Studenac market punktu. Upravo se tu može napraviti predah od cjelodnevnih događanja, napuniti baterije između mečeva, te se podružiti i sklopiti neka nova poznanstva i kontakte.

Trgovački maloprodajni lanac s najvećom mrežom prodavaonica u Hrvatskoj Studenac pobrinuo se da svi tijekom trajanja Plava Laguna Croatia Opena Umag dobiju raznovrsne i ukusne snackove u 'TO GO' pakiranjima, a koji se u ponudi mogu pronaći isključivo u prodavaonicama Studenca. Kako bi atmosfera u punktu uvijek bila dinamična, Studenac će organizirati i zanimljive aktivnosti te podjelu artikala.

(Foto: Studenac)

Studenac neprestano radi na uvođenju novih i unapređenju postojećih aktivnosti i ponude kako bi svojim kupcima ponudio pouzdan i brz odgovor na sve njihove potrebe. Od dnevnih potrepština do posebne ponude TO GO, Studenac obogaćuje svoj asortiman pri čemu nastoji održati i lokalni duh, kako svojim proizvodima tako i ljubaznim pristupom, da bi kupcima osigurao ugodno i cjelovito iskustvo kupovine.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterWeb kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini