DESETI IZBORNI SABOR

Ana Pernić nova predsjednica Kluba žena IDS-a

| Autor: Glas Istre
Ana Pernić

Ana Pernić


U Pazinu je u subotu održan   X. Izborni Sabor Kluba žena IDS-a. Ana Pernić jednoglasno je izabrana za predsjednicu Kluba, dok su za potpredsjednice izabrane Elena Puh Belci i Barbara Vežnaver Antonac. Članice Predsjedništva Kluba žena u narednom mandatu bit će Sandra Ćakić Kuhar, Federika Mohorović Čekada, Vedrana Gregorović Hrvatin, Tajana Masovčić, Tamara Žgrablić Širol i Christina Quarantotto. Za glavnu tajnicu Kluba žena izabrana je Iva Burić-Bučaj.

Pernić je zamjenica gradonačelnika Grada Buzeta, a diplomirala je razrednu nastavu na Učiteljskom fakultetu u Rijeci te bibliotekarstvo na Odsjeku za informacijske znanosti Filozofskog fakulteta u Zagrebu.

Novoizabrana predsjednica Ana Pernić, uz zahvalu na podršci, istaknula je kako će Klub žena nastaviti sa aktivnostima uključivanja i prepoznatljivosti žena u politici IDS-a.

- Fokus će biti na kreiranju i implementiranju javnih politika koje se prvenstveno odnose na kvalitetniji život žena u našoj sredini, kazala je Pernić, te dodala da će "Klub žena predložiti Klubu mladih niz aktivnosti kako bi mlade žene članice Kluba mladih postepeno uključivali u rad Kluba žena te motivirali ih za daljnje aktivno bavljenje politikom".

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater