ODBOJKA

Velovršanke s bodom iz Karlovca: OPET IZOSTAO ZAVRŠNI KORAK

| Autor: Ivica CEROVAC
BLOK JE PRVA DVA SETA ODLIČNO FUNKCIONIRAO - Marina Ćorić i Dorotea Ćosić (Snimio Danilo Memedović)

BLOK JE PRVA DVA SETA ODLIČNO FUNKCIONIRAO - Marina Ćorić i Dorotea Ćosić (Snimio Danilo Memedović)


Karlovac - Veli Vrh 3:2 (21:25, 17:25, 25:16, 25:23, 17:15). Bile smo bolje i definitivno ostaje žal, jer smo ovo morale dobiti, ali vidi se da se još tražimo po terenu, a usto nam je u presudnim trenucima ponestalo snage i za napad i za blok te smo Karlovčankama poklonile pobjedu, rekla je Marina Ćorić

Utakmica 7. kola Superlige odbojkašica: Karlovac - Veli Vrh 3:2 (21:25, 17:25, 25:16, 25:23, 17:15). ŠSD Mladost. Suci: Joško Perajica i Ante Jukić (oba Kaštela).

KARLOVAC: Grgić (L), Pavlaković, Kolaković, Maradin, Banjavčić, Dujmović, Šolić, Ištuk, Grubešić (L), Vrbanić, Badanjak, Belobaba, Svilar, Barić.

VELI VRH: Srdić, Šipušić-Pavić (L), Ćosić, Miletić, Stošić (L), Rakić, Ćaćić, Kalister, Šverko, Ćorić, Šegota.

Odbojkašice Velog Vrha odigrale su treću utakmicu u nizu na kojoj su pokazale da neće biti prolaznice kroz najviši rang, ali i drugu gostujuću u kojoj su se nakon vodstva morale zadovoljiti samo jednim bodom. U Rijeci su Velovršanke imale 2:1, sada u Karlovcu 2:0, ali opet nisu uspjele napraviti taj završni korak.

- Bile smo bolje i definitivno ostaje žal, jer smo ovo morale dobiti, ali vidi se da se još tražimo po terenu, a usto nam je u presudnim trenucima ponestalo snage i za napad i za blok te smo Karlovčankama poklonile pobjedu, nisu je one izborile.

Napravile smo nekoliko glupih grešaka s kojima smo im dale važne poene, a bilo je na kraju i par diskutabilnih sudačkih odluka, poput one kad nam je kod 14:14 u petom setu dosuđena greška u rotaciji, rekla je Marina Ćorić, odbojkašica Velog Vrha. - Odlično smo odradile prva dva seta, a onda smo se malo opustile i pao nam je prijem.

Jedno je potom povuklo drugo, one su treći set otvorile sa 7:0 i čim ti u ovom rangu protivnik stvori takvu razliku, teško je to nadoknaditi.

Uspjele smo se poslije vratiti u život, ali nismo više bile na nivou kao u prva dva seta te su i četvrti i peti u neizvjesnoj završnici otišli na domaću stranu.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum