SPORTSKE ČESTITKE

Najbolji uz najbolje

| Autor: Danijela Bauk
Ivica Kostelić

Ivica Kostelić


Na tragu prvih 40 godina kompanije koja je izgradila nacionalnu nautičku baštinu, neka i sljedećih 40 godina bude ispunjeno uspjesima, postavljanjem trendova, te predvođenjem hrvatskog nautičkog turizma - Ivica Kostelić

ACI-ju su 40. rođendan čestitali uspješni hrvatski sportaši s kojima surađuje već dulji niz godina

Aci 40Hrvatska vaterpolska reprezentacija


Zajedništvo i suradnja mogu donijeti nevjerojatne rezultate, a hrabrost, snaga i njegovanje sportskog duha vječni su pokretači sportskih uspjeha. Sve su ovo osobine koje dijelimo s ACI-jem te kojemu ovim putem želimo čestitati prvih 40 godina rada. S istim ciljevima odlučno koračamo naprijed po nove pobjede.
Hrvatska vaterpolska reprezentacija

Aci 40Hrvatski savez daljinskog plivanja

Ovim putem željeli bismo izraziti čestitke našem Generalnom sponzoru Adriatic International Clubu ACI povodom obilježavanja 40. obljetnice osnivanja! Zahvalni smo što imamo pouzdanog partnera i čvrstu podršku koja Savezu, svim članovima te ponajviše našim sportašima omogućava da odgovorno i efikasno prevladamo sve teškoće u radu. Još jednom, iskrene čestitke i puno uspjeha i suradnje želimo i u nadolazećim godinama!
Hrvatski savez daljinskog plivanja

Aci 40Tonči Stipanović


Četrdesetogodišnja predanost i posvećenost tvrtke ACI nautičkom svijetu nezamjenjive su, a mi kao sportaši vezani uz more, najbolje možemo svjedočiti prijateljstvu aktera koje vezuje ljubav prema morskim prostranstvima. S pogledom u još svjetliju budućnost domaćeg nautičkog turizma, sretnih prvih 40 godina prijatelju sporta – ACI-ju.
Tonči Stipanović

Aci 40Triatlon klub Rival

S radošću obilježavamo 40 godina postojanja ACI-ja kao vodeće hrvatske nautičke tvrtke i najvećeg sustava marina na Mediteranu. Želimo izraziti iskrenu zahvalnost na podršci djelovanja našeg kluba i doprinosu ACI-ja našim sportskim uspjesima. Vaša podrška nije samo obogatila naš klub, već i cijelu lokalnu zajednicu. Zahvaljujući vama, naši sportaši, kao i svi natjecatelji na našim natjecanjima koje podržavate, imali su priliku natjecati se u boljim uvjetima i za bolja ostvarenja. Vaša predanost sportu i zajednici bila je ključna za naš uspjeh i zato smo vam neizmjerno zahvalni. Pridružujemo se čestitkama kako bismo proslavili vaših 40 godina postojanja. Čestitamo vam na ovom impresivnom dostignuću i želimo vam nastavak uspješnog rada u budućnosti. Hvala vam što ste bili partner na našem sportskom putu i što ste podržali naš klub. Vaša podrška ima dubok utjecaj na naše sportaše i cijelu zajednicu. Nastavit ćemo graditi našu suradnju s vama i zajedno ostvarivati nove sportske uspjehe. Još je puno zajedničkih proslava pred nama.
Triatlon klub Rival

Aci 40Jedriličarski klub »3. maj« Rijeka


Najveći domaći lanac marina znamo kao dugogodišnji sinonim za nautički turizam te već 40 godina kao glavni pokretač razvoja u malim, ali i većim sredinama. Budući da nas povezuje jedrenje, posebno se veselimo izgradnji ACI marine Rijeka koja će Kvarneru omogućiti najljepši ukras – još više jedara. Čestitamo ACI-ju 40. rođendan i želimo mu mirno more na putu prema novim poslovnim uspjesima.
Jedriličarski klub »3. maj« Rijeka

Aci 40Aci 40

Iznimno sam sretan i zahvalan što me na mom istraživačkom putu prati najveći lanac marina na Mediteranu, s kojim dijelim ljubav prema moru. Veselim se zajedničkoj budućnosti, a svim djelatnicima ACI- ja želim sretan 40. rođendan i puno poslovnih uspjeha.
Kristijan Gligora, najmlađi podvodni istraživač u Hrvatskoj

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterWeb kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater