PREDSTAVLJA SE 12 DIZAJNERA

Večeras Histria fashion IN DIS FORM

| Autor: Lara BAGAR

Afirmirani i neafirmirani dizajneri, svi zajedno nastupit će večeras u Park Plaza Histriji na velikoj modnoj reviji koju već tradicionalno organizira Hrvatsko Udruženje Interdisciplinarnih Umjetnika- HUIU u organizaciji s Arena Hospitality Grupom.

Sama revija osmišljena je kako bi se revitalizirala modna scena, a predstavit će se čak 12 modnih dizajnera. Okosnica ovogodišnjeg IN DIS FORM-a su mladi neafirmirani i budući modni dizajneri koji su ušli u finale ovoga događaja nakon natječaja koje je HUIU raspisao na temu "Čudnovati svijet Moebuisa".

Finalisti natječaja IN DIS FORM koji su ušli u završni krug i konkuriraju za novčanu nagradu od 1.500 kuna su Ante Ercegović (1994.) iz Šibenika, Melani Međeši (1997.) iz Zagreba i Tina Miličević (1997.) Uz debitante svoje modele će prikazati afirmirana imena domaće scene - Ivana Tomić, Showroom Antonella, Laardesign, Katja Kliba, Saša Obradović, URRU Uroš Raguž, Ala - Anamarija Lukšić, Branka Popov Ostojić - Taft Craft, Alique Tricot, Ingrid Rojc dizajn, Anima M by Mirna Posavčević i Vitrum in fabula. Početak modnog događaja u 21.30 sati.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini