Tradicionalna modna revija

STEHLIK FASHION SHOW "Želim da posjetitelji osjete energiju koju imam dok stvaram svoje kreacije"

Na reviji ću predstaviti brend Stehlik koji je fokusiran na žensku modu te jedinstveni brend muških personaliziranih odijela O´dijelo. To su moje dvije priče, moja dva brenda koje vodim paralelno i zaista vjerujem u njihov uspjeh.

| Autor: Bojana ĆUSTIĆ JURAGA
Anja Stehlik

Anja Stehlik


Tradicionalna modna revija Stehlik Fashion Show, ovog će se ljeta dogoditi osmi put, i to u petak, 8. srpnja s početkom u 21 sat, a ovaj put pulska dizajnerica Anja Stehlik svoju će kolekciju predstaviti na novoj pozornici ispred Arheološkog muzeja Istre u Puli, a koji je pred otvaranjem nakon obnove. O tome zašto je izabrala baš tu lokaciju, ususret velikoj pulskoj ljetnoj reviji kaže: "Volim biti inovativna, drugačija i pomicati granice modne produkcije da uistinu svake godine taj "wow" efekt dobije svoju punoću, a gledatelji ostanu oduševljeni".

- Ova lokacija već je dvije godine na mojoj wish listi i čekala sam idealan trenutak da stane korona i prestanu ograničenja te da u punom sjaju organiziramo ovaj najveći modni event u Istri.

Ravnatelj Arheološkog muzeja Darko Komšo objeručke je prihvatio moju ideju i krenula sam u realizaciju. Moram naglasiti da je upravo Arheološki muzej Istre prvi put prije osam godina prepoznao moju ideju da prvi Stehlik Fashion Show bude u Sv. Srcima, i sada koračamo dalje i svake godine podižemo ljestvicu i radimo reviju dostojnu metropola.

Zanimljivo je to što upravo ove godine Arheološki muzej Istre slavi 100 godina od osnutka i ovo je moj poklon tom divnom prostoru koji je napisao povijest. Stoga je i velika trema upravo pred ovu reviju da opravdamo ime najvećeg eventa na ovom divnom mjestu, kaže Anja Stehlik.

Objašnjavajući da voli ljudima približiti nove pulske lokacije, jer ih uistinu ima mnogo, Anja Stehlik kaže: "Svake godine Stehlik Fashion Show prepoznat je diljem Hrvatske, turisti budu zaista oduševljeni istarskim brendovima Stehlik i O´dijelo i to mi je daje vjetar u leđa da radimo odličan posao".

O tome što donosi njena nova kolekcija i što će 8. srpnja predstaviti u Puli, Anja Stehlik kaže: "Na reviji ću predstaviti brend Stehlik koji je fokusiran na žensku modu te jedinstveni brend muških personaliziranih odijela O´dijelo. To su moje dvije priče, moja dva brenda koje vodim paralelno i zaista vjerujem u njihov uspjeh. Bit će tu nova kolekcija cocktail haljina sa širokom paletom boja i printeva, do najnovije Stehlik cruise dnevne kolekcije, zatim najnoviji komadi iz O´dijelo kolekcije gdje ćemo prezentirati novi dizajn i modele. Puno je vremena posvećeno izradi same kolekcije i ima zaista puno novih krojeva haljina, svaka je drugačija, posebna i mislim da će svatko pronaći neki komad za dugo toplo ljeto i večernje izlaske."

Kreatorica objašnjava i da je ove sezone odlučila objediniti i napraviti istarsku priču koju prezentira na reviji te ističe da će prvi puta gledatelji moći uživati u prezentaciji jedinstvenog brenda torbica Borshetta iz Poreča, te nakitu Vitrum in Fabula iz Pule.

O tome što je zapravo u fokusu ove njene ljetne modne priče, Anja Stehlik, objašnjava: "Sam naziv kampanje 'La dolce vita' vodi nas u Italiju, u svijet hedonizma, uživanja u malim stvarima, u sebi ponajprije. Fellini, dekadencija, vraćanje u 50. i 60. godine, ženstvene siluete, boje, raskošni printevi. Kampanja za reviju snimljena je u Istri, u rustikalnim istarskim kućama gdje smo željeli prikazati talijanski stil života", nastavlja.

Govoreći o svom modnom nadahnuću za ovoljetni modni projekt, Anja Stehlik kaže da su njena inspiracija oduvijek bila putovanja.

"Materijali iz raznih dijelova svijeta me inspiriraju za nešto novo i lijepo, želim da se žena u mojim kreacijama doista osjeća ženstveno i samopouzdano. Za ovu reviju birani su najposebniji i najfiniji materijali koji su došli iz raznih dijelova svijeta, kaže modna dizajnerica čiju će reviju ispred Arheološkog muzeja Istre, uz profesionalne manekenke nositi i poznati sportaši kick bokser Teo Mikelić, košarkaš Marko Milekić te glumac Rade Radolović koji je ujedno i zaštitno lice kampanje, ali i mnogi "dečki koji su se u svijetu mode našli slučajno i zaista to odrade profesionalno i fantastično".

Na pitanje, što očekuje publiku Stehlik Fashion Showa, Anja kaže: "Ne smijem otkrivati puno, ali posjetitelje revije vodimo u Italiju… Želim da osjete energiju koju ja imam dok ovo stvaram. Kancone su spremne i pomno birane i mislim da će se publika oduševiti. Marko Bolković iz Visualie samo za reviju izradio je najnovije instalacije koje će krasiti pistu, predstavit ćemo najnovije modele automobila iz auto kuće Porsche Istra. Vrata se otvaraju u 20 sati, a gosti će moći uživati prije revije jer smo im pripremili puno lijepih trenutaka. Publika će moći uživati na reviji na ovom monumentalnom divnom mjestu, a završni party čeka nas u Old city baru.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of