U SUBOTU U STUDIJU ANJE STEHLIK

BOŽIĆNA MODNA BAJKA: Stehlik Xmas party za nove modne uspjehe

| Autor: Borka PETROVIĆ

Pulska dizajnerica Anja Stehlik ove godine po prvi puta priređuje pravu malu Božićnu bajku u svojem studiju u Zagrebačkoj 7. Poznata po svojim jedinstvenim modnim eventima Anja je odlučila u subotu, 30. studenog, s početkom u 18 sati, svim svojim klijentima, suradnicima i prijateljima brenda prirediti prvi "Stehlik Xmas party" na kojem će sve biti podređeno istinskom uživanju i druženju uz Marčeta vina.

Stehlik studio tog će i narednih dana postati, kako kaže kreatorica, mini oaza dobrih vibracija i božićne atmosfere koje će osmisliti kreativni tim "Dekora in" koji će studio pretvoriti u čarobnu šumu ukrašenu kuglicama, adventskim vijencima i instalacijama. Kako bi zainteresirani kupci na vrijeme odabrali svoje savršene komade za blagdanske evente, u subotu će biti predstavljena i nova kolekcija svečanih haljina, a za kreativne poklone pobrinut će se "Bisou Bijoux nakit", posebno osmišljen za ovaj event.

- Najljepše doba u godini želim obilježiti na poseban način, napraviti blagdansku modnu čaroliju u studiju, kako bi svojim sugrađankama tijekom prosinca ponudila nešto novo, intimnije i   čarobnije pri odabiru idealnih kreacija za ulazak u novo desetljeće, poručuje Anja Stehlik.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter