O´DIJELO Nova kolekcija personaliziranih sakoa dizajnerice Anje Stehlik: Za modnu individualku koja traži svoje favorite i slavi unikatnost

| Autor: Priredila B. Ć. J.
Anja Stehlik

Anja Stehlik


Dizajnerica u novoj kolekciji akcent stavlja na blejzere koji se kombiniraju s kimonima namijenjenim modnim individualkama. Tu je i limitirana kolekcija unikatnog remenja u plavoj i bakrenoj nijansi, koji su ručno rađeni u jednoj manjoj istarskoj manufakturi

 

Anja Stehlik, dizajnerica iz Pule, koja stoji iza poznatog brenda O´dijelo, svake sezone svoja odijela po mjeri - i muška, i ženska - odijeva dozom inovativnosti. Odnosi se to i na vanjski izgled, ali i na kreiranje podstave po želji klijenta. A, upravo su ilustrirane podstave, citati unutar odijela kao i personalizirane fotografije, dio ove posebne modne priče. U novoj O´dijelo kolekciji Anja Stehlik, prema najavi, donosi vrhunski krojene sakoe, kimona te limitiranu kolekciju remenja.

gg

- Biti dobar dizajner muških i ženskih odijela po mjeri zahtjeva prvenstveno znanje o konstrukciji koju kod muške mode pomičemo nekim detaljima, ali na način da i dalje bude dovoljno ležerno i uniformirano, dok si kod ženske izrade po mjeri svakako dajem oduška u kreiranju i dezenima, kaže Anja Stehlik, dizajnerica koja "samouvjereno spaja nježno i statement, majstorica je besprijekorne elegancije, zavodljiva romantičarka koja svakim svojim outfitom pokazuje koliko je individualna i posebna".

gg

Dizajnerica u novoj kolekciji akcent stavlja na blejzere koji se kombiniraju s kimonima namijenjenim modnim individualkama.

Tu su blejzeri u smeđoj boji, karirani i ciglasti, baš kako i priliči jeseni. Riječ je o modnom komadu koji je dobrodošao i za jutarnju kavu, ali i odlazak na posao, a u večernjim prigodama odlično paše uz omiljenu haljinu.

gg

Dok je kimona iz nove kolekcije moguće kombinirati i s visokim čizmama na petu, ali i onim bajkerskim, haljine su "jednostavno stvorene da istaknu ono najbolje na vama".

Uz blejzere dolazi i limitirana kolekcija unikatnog remenja u plavoj i bakrenoj nijansi, koji su ručno rađeni u jednoj manjoj istarskoj manufakturi. Posebna pažnja usmjerena je i na detalje, poput perlica na reverima u boji sakoa

gg

- O´dijelo kolekcija pušta modnu individualku da ove sezone pronađe svoje favorite uz koje će slaviti unikatnost, ističe Anja Stehlik, čiju je novu kolekciju u rovinjskom hotelu Lone snimila Sara Šijan, MUA je Klara Sošić, a za frizure je bio zadužen Artistic.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter