Pulska dizajnerica

Anja Stehlik predstavlja novu kolekciju muških odijela. O´dijelo u proljetnim bojama

U svojoj kolekciji namijenjenoj muškarcima za ovu sezonu Anja Stehlik je pripremila stylish odijela za muškarce koji vole kombinirati lookove od casual do poslovnih, koji eksperimentiraju sa stilovima gradeći svoj jedinstveni i personalizirani look

| Autor: Bojana ĆUSTIĆ JURAGA
O´dijelo (snimila Ivana TOMIĆ)

O´dijelo (snimila Ivana TOMIĆ)


"Era istraživanja u kojoj se nalazimo u muškoj modi doista postaje uzbudljiva.

Ono što brend čini jedinstvenim njegova je elastična Hi tech podstava u raznim ilustracijama i fotografijamaOno što brend čini jedinstvenim njegova je elastična Hi tech podstava u raznim ilustracijama i fotografijama

Ideja brisanja granica i naglašavanja samoizražavanja bila je doista važan smjer kojim se vodi istarski brend O´ dijelo koji za svoje muške klijente svake sezone uvodi novitete u svijetu muškog tailoringa", ističe pulska dizajnerica Anja Stehlik koja stoji iza brenda O'dijelo.

Od casual do poslovnog stila

U svojoj kolekciji namijenjenoj muškarcima za ovu sezonu Anja Stehlik je pripremila stylish odijela za muškarce koji vole kombinirati lookove od casual do poslovnih, koji eksperimentiraju sa stilovima gradeći svoj jedinstveni i personalizirani look.

LežernostLežernost

Tu su i pink nijanse za odvažne muškarce. Ružičasti tonovi odlično se slažu s pastelnim bojama od beige, bijelih, svijetlo plavih nijansi i u 2023. glavna su zvijezda u pantone bojama.

Odijela nastavljaju biti savršeno krojena, u ležernim kombinacijama za casual izdanja i uniformiranim za businnes lookove.

Ružičasti tonovi za odvažne muškarceRužičasti tonovi za odvažne muškarce

Ono što brend čini jedinstvenim njegova je elastična Hi tech podstava u raznim ilustracijama i fotografijama.

Omiljeni brend za vjenčanja

"O´dijelo je omiljeni brend za vjenčanja gdje svaki muškarac ponaosob kreira svoje odijelo, a upravo su odijela u boji naš zaštitni znak.

Odijela budućnostiOdijela budućnosti

Sve popularnija comeback odijela na duplo kopčanje s pomakom u bojama i detaljima, danas dolaze u opuštenijem stilu, lakšim tkaninama i slim fit looku. Ove sezone ohrabrujemo naše muškarce da nose boje, da osmišljavaju lookove i budu jedinstveni", kaže dizajnerica.

O'dijelo nosi model Teo MikelićO'dijelo nosi model Teo Mikelić

Fotografije nove kolekcije potpisuje Ivana Tomić, model je Teo Mikelić, accessories su iz Pula City Malla, a eyewear iz Vision centra Pula.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter