O´DIJELO

Inovativna tailor-made odijela proizvedena u Puli MUŠKA ODIJELA BUDUĆNOSTI S POTPISOM ANJE STEHLIK

  Odijela šivana po mjeri s hi-tech elementima poput elastične ilustrirane podstave idealna su za modernog muškarca koji svom izgledu želi dati osobni pečat. Sukus je to nove modne kampanje Anje Stehlik, kreatorice koja se može pohvaliti titulom jedine ženske dizajnerice muških odijela u Hrvatskoj * Zaštitno lice nove modne kampanje je prvak Europe u kickboxingu Teo Mikelić, a odjela za dječake nosi Tin Moretti, sin dizajnerice

| Autor: Priredila B. Ć. J.
brend O´dijelo

brend O´dijelo


"Hrvatski tailor-made brend O´dijelo, iza kojeg stoji pulska dizajnerica Anja Stehlik, predstavlja inovativna muška odijela budućnosti. Odijela s hi-tech elementima poput elastične ilustrirane podstave idealna su za modernog muškarca koji svom izgledu želi dati osobni pečat." Sukus je to nove modne kampanje Anje Stehlik, kreatorice koja se može pohvaliti titulom jedine ženske dizajnerice muških odijela u Hrvatskoj. Ona je već za početak 2021. osmislila novu kolekciju odijela stavljajući pritom naglasak na udobnost, mogućnost stiliziranja, personaliziranja, te nove krojeve i teksture materijala.

gggg

Za poslovne sastanke, ali i vjenčanja

- Hi tech elementi poput lycre održavaju temperaturu tijela te omogućuju nesmetano kretanje. U kolekciji je predstavljen styling za poslovne sastanke koji se temelji se na konceptu "dress to impress", dok slim fit forma odijelima daje moderni izgled. Sivi tonovi, karirani materijali s elementima plave i smeđe, pepito i beige stilizirani su za casual, leisure i bussines kombinacije, ističe se u najavi nove muške kolekcije brenda O'dijelo Anje Stehlik. Važno je napomenuti i da se "kod odijela za vjenčanja pridaje velika važnost materijalima i detaljima, a ono što svaki mladoženja za taj dan sebi pokloni je njegova ideja unutar odijela kojeg nosi".

- Kolekcijom se želi pokazati da odlično krojen komad odijela po mjeri daje sve više mogućnosti stiliziranja, ovisno o vašem životnom stilu, ističe Anja Stehlik.

Prvi puta i modeli za dječake 

Nove generacije odijela lako se kombiniraju sa statement tenisicama, običnim t-shirtom, trapericama. Uzorci, strukture i tonovi materijala ono su što svako odijelo čini posebnim izvana, a brend O´dijelo pobrinuo se da i iz unutra, o čemu svjedoči unikatna podstava, budu posebni u svojoj priči.

Novost kolekcije je i to da su prvi puta predstavljeni modeli za dječake koji stvaraju svoj stil. Zaštitno lice kampanje je prvak Europe u kickboxingu Teo Mikelić, koji je upravo svojim pokretima prezentirao odijela koja ne sputavaju kretanje tijela, a dječja odijela nosi Tin Moretti, sin dizajnerice. Kampanju je snimila Ivana Tomić.

"Sva personalizirana odijela rade se po mjeri, a izrada traje 20 dana. Naši tailor-made modeli laskaju figuri, daju mogućnost stiliziranja i odabira detalja u procesu izrade, a ono što je najbitnije nose tvoj identitet unutar sakoa.

gggg

Kupac sudjeluje u cijelom procesu kreiranja i volim reći da su odijela komadi u koje se isplati uvijek investirati, a posebno u ono koje kreiraš sam. Želja mi je proizvoditi odijela po mjeri u kojima se muškarci osjećaju samopouzdano i udobno", kaže Anja Stehlik.

I za kraj, izdvojimo premise kojima se ona vodi u svojim najnovijim muškim kreacijama: "Poslovni svijet muškaraca se mijenja, savršeno krojeno odijelo po mjeri uvijek će biti sinonim za uniformiranost i eleganciju, a nove će generacije odijela mogućnošću personaliziranja ujediniti modernost i funkcionalnost te definirati vaš životni stil i osobnost, ono što vi uistinu jeste."

Tailor-made odijela proizvode se u Istri, a naručiti se mogu preko instagram profila i webshopa kreatorice.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini