NOVA MODNA KAMPANJA ZA ZIMU

PULSKA DIZAJNERICA Anja Stehlik inspirirana impresionizmom


Dizajnerica Anja Stehlik donosi novu modnu kampanju za zimu u kojem se njen brand Stehlik protivi modnoj monotoniji spajajući suprotnosti.

- Pričom inspiriranom impresionizmom, spojem umjetnosti i mode, jedna od najprodavanijih dizajnerica iz Istre odvući će nas u sanjivi svijet protkan romantikom i besprijekornim siluetama. Novom kolekcijom za zimu vladaju savršena dinamičnost, glamurozna ženstvenost i dašak seksepila, a riječ je o savršenom spoju suprotnosti za sve koji ne žele proći nezamijećeno, ističe se u najavi kolekcije.

Ovaj je put Anja Stehlik, kako sama kaže motivirana estetikom slavnih umjetnika. Predstavlja kolekciju kojom prevladavaju 3D aplikacije cvijeća u zelenoj, crnoj, bordo i oker boji. Kao i uvijek "cijela kolekcija kreirana je iz najfinijih materijala svile, čipke, vune i baršuna koji garantiraju jedinstvenost i primijećenost."

Dizajnerice zaigrano spaja suprotnosti - mekane i tvrde materijale te čipku i transparentne materijale, a njeni modeli nastaju kombinacijom čipke, tila, volana i trake. Anja Stehlik predano je radila na svakom odjevnom predmetu, posvećujući posebnu pažnju detaljima u želji da svaki komad bude savršen. Cijelu njenu modnu glamuroznu priču zaokružuju upečatljivi uzorci u kombinaciji s 3D cvjetovima te ručno vezeni Swarovski kristali koji naglašavaju iznimnu senzualnost oversized kaputa. Riječ je naime o modnoj kolekciji koja je ususret blagdanima i više nego dobrodošla.

- Ženstvene siluete uz bogate teksture, cvjetno aplicirani detalji u stilu visoke mode i pomalo netipičan zagasitiji kolorit imaju za ulogu svaku moju klijenticu učiniti još ljepšom, posebnijom i hrabrijom, kaže Anja Stehlik.

Autorica fotografija nove kolekcije je Ana Lorencin Buljan, modeli su Sara Dilber i Daisy Vitasović (Tijara model management),

Klara Sošić je MUA, a frizure su djelo Pjerike. (Priredila B. Ć. J.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter