BOLKICA

Neodoljiv heklani proizvod obogatio jesensku kolekciju brenda: OVE JESENI I KNJIGE IMAJU SVOJU TORBICU

| Autor: Borka PETROVIĆ
foto Ana Bolobicchio

foto Ana Bolobicchio


Jesen nas uglavnom asocira na čaj i tople dekice, što definitivno ima svoje čari. Nova kolekcija torbica Bolkica, Puljanke Ivane Bolković, upravo je kao jesen, puna toplih boja kojima je pridružena mekoća koju ovo inspirativno godišnje doba pruža. Nova kolekcija snimana je na Puljanima omiljenoj lokaciji - u Šijanskoj šumi punoj boja dok je iza fotografskog aparata bila Ana Bolobicchio - Anushcka.

- Mnogima je, kao i meni, ovo najdraže doba u godini. Sve se nekako umiri, više vremena provodimo uz obitelj, a to nam donosi toplinu. Upravo sam tu toplinu kroz nove boje i modele željela prenijeti u novu kolekciju, govori nam dizajnerica hrvatskog brenda torbica Bolkica Ivana Bolković.

Budući da je torba jedan od ključnih komada u ormaru, Ivana ove sezone nudi funkcionalne komade raznih veličina i to u "jesenjim bojama" - smeđoj, petrolej plavoj, zagasito zelenoj, bež i oker boji, ali i svečanije komade, protkane srebrnim nitima.

- U svakom modelu je prisutna klasika. To sam ja, to je taj dio mene utkan u svaki Bolkica uradak. Mijenjam dimenzije, oblik i boju, ali uvijek želim zadržati i taj jedan klasični dio koji sjajno nadopunjuje svako modno rješenje. Ovog puta sam se poigrala i s raznim materijalima za ručke, pa su one, osim heklane, i kožne ili metalne, pojašnjava Ivana.

Kako ova dizajnerica sve više vremena provodi u svijetu heklanja, tako se roje i njezine nove ideje. Budući da je strastvena ljubiteljica knjiga, ne digitalnih već onih "pravih papirnatih knjiga koje voli držati u ruci", došla je na ideju za posve nov proizvod pa je tako osmislila posebnu torbu, zapravo svojevrsnu futrolu za knjigu.

- Na taj način knjigu uvijek možete imati uz sebe, čuvajući je od bilo kakvog oštećenja, a uz to nositi posve nov modni dodatak, veli Ivana, pojašnjavajući da se knjiga jednostavno prikači u "svoju torbicu" i ne vadi sve do kraja čitanja. A kako bi "torbica za knjigu" bila što praktičnija, osim oznake za knjigu, ona ima i pretinac u koji se može staviti kartica, novac ili neka od stvari koje obično uzmemo sa sobom kad izlazimo. Uglavnom - praktično i funkcionalno.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum