PRESTIŽNI MODNI ČASOPIS

Meghan Markel uredit će rujanski broj britanskog Voguea. Evo što je spremila

| Autor: Portal NoviList.hr
(Foto: Instagram)

Vojvotkinja od Sussexa, 37-godišnja Meghan Markle bit će gost urednik na stranicama prestižnog modnog časopisa Vogue i to za rujansko izdanje. Naslovnica tog broja već je gotova, a o svemu službeno je potvrđeno i na Instagram profilu vojvode i vojvotkinje od Sussexa:

- S ponosom objavljujemo da je Njeno Kraljevsko Visočanstvo, Vojvotkinja od Sussexa, gostujući urednik za rujansko izdanje britanskog izdanja časopisa Vogue. Posljednjih sedam mjeseci vojvotkinja je uređivala sadržaj s glavnim urednikom Edwardom Enninfulom kako bi stvorili izdanje koje naglašava moć kolektiva.

Naslovnicu su nazvali: "Sile za promjene". Vojvotkinja je izabrala 15 različitih žena iz svih sfera života od kojih svaka utječe na podizanje svijesti o jednakosti, ljubaznosti, pravdi i prihvaćanju različitosti. Šesnaesti prostor na naslovnici, ogledalo , ubačen je kako bi i vi koji držite ovo izdanje , vidjeli sebe kao dio ovog kolektiva.

kff

Ispod objave i sama je Meghan dodala svoj komentar u kojem kaže kako Vogue obrazuje i inspirira, te kako je sretna što je sudjelovala u procesu stvaranja.

Na svom profilu Meghan se  zahvalila i glavnom uredniku Edwardu Enninful, prvom crncu uredniku u Vogueu, na divnoj mogućnosti.

U sklopu izdanja biti će i ekskluzivni intervju između vojvotkinje i bivše prve dame Sjedinjenih Američkih Država, Michelle Obama, te iskren razgovor između vojvode od Sussexa i dr. Jane Goodall, kao i drugi brojni zanimljivi članci.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum