Izlagala na Monturi 2019

MARTINA HERAK: Modni dizajn jest igra

| Autor: Milan PAVLOVIĆ
(Zvonimir FERINA)

Martina je tako omiljenu crnu, zamijenila svijetlim tonovima; nijansama ružičaste, plave i ljubičaste. "Htjela sam napraviti mali eksperiment i zapravo, igrati se

Porečka modna dizajnerica s zagrebačkom adresom Martina Herak koncem prošlog tjedna predstavila je svoju prvu Resort kolekciju na Montura 2019 - Split Fashion Destination, najvažnijem modnom događaju ove godine u Splitu, koji je održan u vrtu Galerije Meštrović.

- Velika mi je čast što sam svoju prvu RESORT kolekciju predstavila upravo na Monturi. Obzirom da je ljetnu kolekciju publika imala prilike vidjeti 9. travnja na Zagreb Fashion Destinationu u Zagrebu, htjela sam za Monturu napraviti nešto potpuno drugačije, veli. U tome je i uspjela, jer je, iako vjerna svojom prepoznatljivoj asimetriji, mnoge iznenadila odabirom boja. Martina je tako omiljenu crnu, zamijenila svijetlim tonovima; nijansama ružičaste, plave i ljubičaste. "Htjela sam napraviti mali eksperiment i zapravo, igrati se. Za mene modni dizajn i jest igra", ističe Martina. Kolekcija koja nosi naziv "Lolita" idealna je za tople ljetne mjesece, a izrađena je od prirodnih i prozračnih materijala.

Na ovogodišnjoj su Monturi, osim Martine Herak, svoje kreacije predstavili neki od najznačajnijih dizajnera i modnih brendova poput dvojca Elfs, sestara Boudoir, Identity by Igor Djuga, Callegari, Arileo, Ana Kujundžić, Bubabu design by Gorana Milaković, Lokomotiva by Lana Puljić, Delight by Ivan Friščić, Obrtnička škola Split, No7 by Šime Kovačević, Ivana Cvrlje i Etno Mot. Za divne frizure, pobrinula se Keune akademija - hair service, dok su za šminku bili zaduženi stručnjaci iz Callegari tima.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater