Istarski modni brend

Ingrid Rojc lansirala i patentirala svoj prvi kupaći kostim koji se može nositi na 25 RAZLIČITIH NAČINA

Osluškujući potrebe ženske publike, ali i puls vremena u kojem živimo Ingrid Rojc Dizajn realizirala je jedinstveni multifunkcionalni kupaći kostim koji se može nositi na 25 različitih načina

| Autor: Lara BAGAR
Kupaći kostim Ingrid Rojc Design nosi model Nikolina Begovac

Kupaći kostim Ingrid Rojc Design nosi model Nikolina Begovac


Kupaći koji stanjuje te je nosiv u svim prilikama, zvuči kao ultimativni modni komad koji je teško ostvariv. Sve navedeno objedinjeno je u najnovijem dizajnerskom uratku istarskog modnog brenda Ingrid Rojc Dizajn.

Osluškujući potrebe ženske publike, ali i puls vremena u kojem živimo realizirala je jedinstveni multifunkcionalni kupaći kostim koji se može nositi, na čak 25 različitih načina. Perpetuirala je svoju ideju te je kupaći kostim zaštitila i patentirala jer autorica veli da takav na tržištu ne postoji.

Dizajnom se nije samo držala estetskih kanona, već je bitan i etički segment održivosti koja se, u ovom uratku, vidi kroz njegovu višestruku nosivost i strukturu.

dghbd

"U vremenu kada tekstilna industrija ostavlja značajan ekološki otisak, zaboravili smo na važnost kvalitete odjevnih predmeta. Njih čine kvaliteta tekstila i kvaliteta izrade. U prosjeku Europljani godišnje troše gotovo 26 kilograma tekstila i bacaju oko 11 kilograma istog. Zašto?", pita se dizajnerica Ingrid Rojc i daje odgovor.

"Osim modnog izričaja i konzumerizma, jedan od važnih faktora je nekvaliteta i hiperprodukcija. Nekada davno, naše su bake i mame odjevne predmete čuvale i koristile u nadolazećim godinama. Nažalost, većina današnjih odjevnih predmeta nam to onemogućava. Zato smo se ovim kupaćim fokusirali na kvalitetu koja nosi potpis hrvatskog branda s tkaninom Made in Italy i proizvodnjom u Hrvatskoj.

dghbd

Pokušali smo ujediniti jedinstvenost s novitetom na tržištu i funkcionalnost s mogućnošću nošenja na 25 različitih načina, a da pritom nismo zaboravili na ženstvenost i ljepotu", objašnjava autorica svoj inovativni dizajn koji ima potencijala da svojom multifunkcionalnošću postane ultimativni ljetni komad iskoristiv na plaži, ali i u dnevnim i noćnim izlascima.

Odjevni je to predmet koji efektom steznika prekriva sve nedostatke, stanjuje figuru i privlači izgledom i mogućnošću transformacije. Sastavljen je od osnovne rastezljive i komforne tkanine koja stanjuje figuru, podstavne tkanine, duple podstave u grudima koja omogućava umetanje i vađenje košarica.

Zanimljivo, iskoristivo, nosivo od jutra do mraka s potpisom Made in Croatia kupaći je kostim dostupan u svim veličinama na www.ingridrojcdesign.hr.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum