ARTISTIC

FOTO I VIDEO / Bili smo na eventu u salonu u Vinkuranu. Predstavljeno je čudo tehnologije koje je privuklo ljepotice iz Pule i okolice

| Autor: Ružica KORACA
Maja Vujica, Kristina Brkić i Maja Milocanović

Maja Vujica, Kristina Brkić i Maja Milocanović


Tim frizerskog salona "Artistic" iz Vinkurana u suradnji sa Schwarzkopf professional Hrvatska osmislio je beauty day, a na druženje i analizu kose pozvane su modne kreatorice, blogerice, modeli, novinari…. Cilj je bio promocija nove tehnologije koja doprinosi boljitku kose, a riječ je o uređaju za analizu kose.

Artistic Vinkuran

Nina Žufić

Iz Schwarzkopf akademije stigli su edukatori koji su gošćama analizirali kosu i prema postotku kvalitete određivali tretmane. Salon je odisao svježinom noviteta, ali i predivnim mirisima zahvaljujući tretmanima za njegu kose koji su realizirani uz pomoć Salon Laba. Salon Lab je inače prvi uređaj (smart camera) na svijetu koji analizira cijelu vlas i u postocima prikazuje stvarno stanje kose.

Artistic Vinkuran

Ivana Tomić

Dubokim prodiranjem u strukturu kose određuje optimalnu njegu. Ovaj pametni analizator je dvostruki dobitnik nagrade za inovacije 2018. godine za koju se boduju izvanredan dizajn proizvoda i inženjering. Sve te novitete Artistic je predstavljao cijeli radni dan u ugodnoj atmosferi.

Artistic Vinkuran

Antonela Gregorović i Ružica Koraca

"Uspjeli smo se malo i opustiti i zabaviti uz Gin Corner i kolačiće. Svakako nas je dobro zabavila i blogerica i dugogodišnja klijentica artistica Nina Stmotić Vučetić, koja je stigla maskirana. Među pozvanima se našla i Anuska koja nas je zabavila svojom energijom, naše kreatorice Anja Stehlik, Ivana Tomić i Antonela Gregorović, influencerice Sara Bužleta, Maja Milocanovic, Andrea Dušić, Michelle Salome, Ivana Kalac, Maja Vuica te plesačica Mia Petković. Na Artistic analizi našle su se i novinarke Nina Žufić i Ružica Koraca", rekla nam je vlasnica frizerskog salona "Artistic" Kristina Brkić.

Artistic Vinkuran

Tim salona Artistic

Artistic Vinkuran

Maja Vujica za vrijeme tretmana

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater