ZANIMLJIVA MODNA PRIČA

FOTO / Vlasnik poznatog pulsko-rovinjskog butika izradio je kolekciju ručno oslikanih jeans jakni s prepoznatljivim motivima predivnog istarskog grada. DVIJE ZAPOSLENICE POBRINULE SU SE ZA ORIGINALAN EDITORIAL!

| Autor: Lara BAGAR


Početkom ljeta, nakon karantene, kreativni izlaz vlasnik Le Modea pronašao je u najnovijoj kolekciji ručno oslikanih jeans jakni s motivima Rovinja. Model je provjerena "Le Modica" Ingrid, inače djelatnica i voditeljica pulskog butika. Iza objektiva Đeni Akelić, još jedna "Le Modica" iz pulskog butika

Dobru priču možeš ispričati samo kada nešto to proživiš ili živiš. Kada imaš emociju, doživljaj, onda ga možeš prenijeti. A kada je to još spontano, onda je to onaj magijski moment, jer se najbolje stvari u životu događaju slučajno.

Tim redoslijedom dogodila se i još uvijek se događa "Le Mode" modna priča. To je priča o Puli, Rovinju, ljepoti, ženstvenosti, odjeći, ženskom koketiranju i ljepoti koji pruža najnoviji komad odjeće. A zapravo nastala je spontano nadovezavši se na unikatnu modnu priču Le Mode koju je njezin vlasnik Adnan Hadžović kreirao prije nekoliko godina, ručno oslikavši haljine i majice s motivima Pule i Rovinja gdje se nalaze i "Le Mode" butici.

Bila je to kao neka mala dizajnerska capsula kolekcija koju je tada za potrebe našeg lista utjelovila "Le Modica" Ingrid Benčić Petrović.

Početkom ljeta, nakon karantene, kreativni izlaz vlasnik Le Modea pronašao je u najnovijoj kolekciji ručno oslikanih jeans jakni s motivima Rovinja. Model je provjeren - "Le Modica" Ingrid, inače djelatnica i voditeljica pulskog butika. Iza objektiva Đeni Akelić, još jedna "Le Modica" iz pulskog butika, strastvena ljubiteljica mode i fotografije. Rezultat, modni editorial na kojem mogu zavidjeti i puno jače modne kuće od made in "Le Mode" - od fotografa, modela, odjeće, dizajnera. I tu su krenuli mali dnevni modni foto-sessioni.

Stilske igre Đeni i Ingrid. No, može li uostalom to netko bolje utjeloviti od nekoga koji estetsku priču s puno stila gradi već 22 godine? Tako se Ingrid Benčić Petrović, ta lokalna ikona stila koja bi izgledom i modnim kombinacijama mogla hodati u bilo kojem velikom gradu, okuražila i stala pred objektiv Đeni Akelić.

Jedna ispred, druga iza. Jednom je pult, a drugi put fotoobjektiv. Tako se igraju "Le Modice". S velikim šeširom u Istarskoj ulici prema Arene, u parku, u skladištu iza butika gdje klima stvara efekat ventilatora, na stepeništu, s pogledom na Rovinj. Sve su to male urbane modne vinjete koje stvaraju Ingrid i Đeni.

"Ja sam gospođa Le mode, živim ga i nosim ga. Zašto onda ne stati pred objektiv", šali se Ingrid. Upravo je ta spontanost čar Le Modea koji unatoč krizi i shopping centrima uspijeva biti prepoznatljiv već 22 godina. "Kod nas je kao u dnevnom boravku. Mi otvaramo ormare, a vi odabirete što ćete obući", poručuju Le Modice. A njihove fotografije postale su pravi lokalni modni story koji se s iščekivanjem prati.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of