7 DANA, 7 KOMBINACIJA

Dora Jagodić, influenserica s 30.000 pratitelja: "VOLIM CLASSY I CASUAL, A NAJBOLJE SE OSJEĆAM U SPORTSKOJ ODJEĆI"

Obožavam sport, dobro vino i dobru kavu. Radim u sportskom ambijentu i stoga sam jako sretna jer kad radiš ono što voliš, nemaš osjećaj da radiš. Rekreativno igram tenis s prijateljima i poznanicima. Ipak, nadasve, modu obožavam, kaže Dora

| Autor: Ružica KORACA


Dora Jagodić, mlada influencerica s tridesetak tisuća pratitelja, menadžerica za odnose s javnošću, vlasnica agencije za digitalni marketing i PR čest je gost Istre. Nedavno smo se družili u Novigradu kada je rekla da modno osviještene žene ne moraju nužno uvijek biti u haljinama i s tri vrste pudera na licu.

"Dobra modna kombinacija nađe se u raznim varijantama", kazala je Dora, koja je odrasla na Hvaru, sada živi u Zagrebu, a Istru i njezine ljepote često posjećuje, pa čak i poslovno. Nedavno je s jednom auto kućom koja ima poslovnicu u Puli potpisala jednomjesečnu suradnju.

Kate Moss

Dora je novo lice Sport Klub televizije, sportska novinarka, i bivša radijska voditeljica, a smatra da je dobar modni ukus potiče da bude primijećena, premda je karakter i sposobnost ključ uspjeha.

"Obožavam sport, dobro vino i dobru kavu. Radim u sportskom ambijentu i stoga sam jako sretna jer kad radiš ono što voliš, nemaš osjećaj da radiš. Rekreativno igram tenis s prijateljima i poznanicima. Ipak, nadasve, modu obožavam. Modne ikone nemam, ali od malih nogu obožavam Kate Moss, jedna jedina i nezamjenjiva. Volim classy i casual modni izričaj, dok se naravno najbolje osjećam u sportskoj odjeći. Najbolji modni poticaj i savjet dobivam ipak od svoje sestre Petre, koja već godinama živi u Parizu i obožava pariški stil koji je prenijela i na mene" priča nam Dora.

Obuća

Impresionira je jednostavnost koju Parižani posjeduju, te koja im odlično stoji.

"U svom ormaru moram imati dobre traperice, kožnu jaknu, kaput, crni blejzer, crne i bež salonke. Obuća je ono na što padam i čemu ne mogu odoljeti, sigurno imam petnaest pari tenisica, a o čizmama i štiklama ne mogu ni pričati", kaže nam iskrena Dora.

Dora JagodićDora JagodićDora JagodićDora JagodićDora JagodićDora JagodićDora Jagodić

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter