KLASIK KOJI OBOŽAVAMO

DOBRE STARE BAJKERSKE JAKNE proljetni su hit. Izvucite ih iz ormara

| Autor: Glas Istre
Ilustracija

Ilustracija


 Iako su posljednjih sezona bivale manje zastupljenim komadom na modnoj sceni uslijed velike popularnosti balonera i blejzera od kože, dobre stare bajkerske jakne u mjesecima pred nama vraćaju se u velikom stilu, piše tportal. 

S dugogodišnjim stažem na modnoj sceni, kožne jakne bajkerskog stila postale su neprolaznim klasikom u ormaru, no njihovu popularnost posljednjih sezona uspjele su uzurpirati elegantnije kožne varijante poput balonera i sakoa.

Ciklička narav modne industrije pokazala se i u slučaju bajkerskih jakni, o čemu dovoljno svjedoče nadolazeće kolekcije renomiranih dizajnerskih brendova.

Modna kuće Prada i Balenciaga tako su predstavile tipične bajkerice predimenzioniranog dizajna, dok su dizajnerska imena poput Simone Roche i Richarda Quinna predstavile njezine eksperimentalne verzije u znaku naglašenih puf rukava i dramatičnih detalja u znaku zakovica i šiljaka.Ilustracija

U prilog novoj popularnosti bajkerica dovoljno govore i friški podaci modne tražilice Lyst prema kojima je globalna pretraga kožnih, bajkerskih jakni porasla za 57% u posljednja dva mjeseca. Kratke kožne verzije doživjele su poseban uspjeh kod modnih konzumenata, s porastom pretraživanja za 65 posto u istom vremenskom okviru.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum