ČETVRTI ADRIA SUMMER FESTIVAL

KIŠA prekinula koncert ŽELJKA JOKSIMOVIĆA Dobra atmosfera u očekivanju LJETNE OLUJEIako je jaka kiša prestala nakon nekoliko minuta, to je bilo dovoljno da se raziđe brojna publika koja je ispunila prostor kod mlina te da se organizatori odluče prekinuti koncert

 

Željka Joksimovića i njegov bend publika je preksinoć dočekala s neskrivenim oduševljenjem, no i sva ta pozitivna atmosfera nije pomogla da barem još sat vremena drži olujne oblake iz kojih su sijevale munje podalje od Medulina i starog mlina na rivi, gdje se održavala druga večer četvrtog Adria Summer Festivala. Iako je jaka kiša prestala nakon nekoliko minuta, to je bilo dovoljno da se raziđe brojna publika koja je ispunila prostor kod mlina te da se organizatori odluče prekinuti koncert. Joksimović je već stigao do druge polovice koncerta u kojem je publika uživala u starim i novim stvarima, a ovom popularnom pjevaču nije bilo problem odmah uspostaviti kontakt sa svojim obožavateljicama i obožavateljima koji su došli u Medulin.

Slično je bilo i s nastupom Plavog orkestra koji je nastupio prije Joksimovića i čiji je frontman Saša Lošić Loša odmah konstatirao da je neka pozitivna energija u zraku i upitao publiku bi li radije da izvode nove stvari ili stare. (PIŠE Mladen RADIĆ, SNIMIO Giordano Cellich)

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum