NAJNOVIJE


Cave Romane u Vinkuranu

Kamenolom stenjao pod šalama Ivana Šarića


- Tata mi je rekao: "Ako ne budeš učio, radit ćeš u kamenolomu". Imao je pravo, konstatirao je u ponedjeljak navečer trenutno najpoznatiji hrvatski komičar Ivan Šarić koji je nastupio u kamenolomu Cave Romane u Vinkuranu u sklopu programa Rocks&Stars.

Šarić nije krije oduševljenje prostorom, kao što publika nije krila oduševljenje njegovim dosjetkama iako je odmah na početku obećao da neće biti pristojan. Tako je i bilo te Šarić nije štedio nikoga.

"Boli vas k..., prodali ste apartmane i došli ste ovdje. Vi (Istrani) ste u j...nom kamenolomu uspjeli napraviti nešto, očito da vam ponestaje prostora", započeo je Šarić s dosjetkama prvo na račun domaćina da bi onda krenuo prema politici, muško-ženskim odnosima, tehnikama udvaranja, pričama o odrastanju, Crvenkapici, religiji, burek pizzi i koječemu drugom, no odmah u startu prorekao je da će Hrvatska na nogometnom prvenstvu biti prva, o tome nema dvojbe, ako ništa drugo onda radi inata, dišpeta da drugima koji su govorili da ne može postati prvakom, dokaže suprotno.
- Znam da idem u pakao, ali vi idete sa mnom, poručio je pred kraj zadovoljnoj publici. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter