NAJNOVIJEU SKLOPU MAX CITYJA OTVARA SE ATRAKTIVNI SADRŽAJ ZA SVE GENERACIJE

GLAS ISTRE PRVI U NOVOM CINESTARU: Pula dobiva superiorno kinoEkipa Glasa Istre prva je zavirila u novo CineStar kino za koje brojni Puljani i Istrijani, ljubitelji filma, jedva čekaju da otvori svoja vrata. Ovo moderno i tehnološki superiorno kino, prvo s pet zvjezdica u Istri, koje broji ukupno tri dvorane, krasi jedinstvena arhitektura, najbolji komfor te sofisticirani interijer

Od ovog četvrtka konačno će svi ljubitelji filma u Puli moći uživati u najboljem kino iskustvu, zahvaljujući Blitz-CineStaru, najvećem kinoprikazivaču u regiji koji svoje 15. kino u Hrvatskoj otvara u sklopu shopping centra Max City.

Svojevrsni je to CineStarov dar Puli, gradu filma, ali i Istrijanima za 15 godina poslovanja Blitz-CineStara u Hrvatskoj. A u četvrtak 8. studenog, na prvi radni dan, CineStar je pripremio akciju 1+1 ulaznica gratis kako bi svi koji žele, mogli povoljnije uživati u najvećim filmskim hitovima kao što su "Operacija Overlord", "Bohemian Rhapsody", "Zvijezda je rođena", "Orašar i četiri kraljevstva" i mnogim drugima.

Ekipa Glasa Istre prva je zavirila u novo CineStar kino za koje brojni Puljani i Istrijani, ljubitelji filma, jedva čekaju da otvori svoja vrata. Ovo moderno i tehnološki superiorno kino, prvo s pet zvjezdica u Istri, koje broji ukupno tri dvorane, krasi jedinstvena arhitektura, najbolji komfor te sofisticirani interijer.

Jači doživljaj

Kino je u potpunosti opremljeno Barco laserskim projektorima, a sve dvorane su opremljene vrhunskom laserskom tehnologijom i gledateljima će osigurati pravi užitak gledanja filma na wall-to-wall platnima, uz laserske projektore i JBL i Crown zvučni sustav. Potpuna digitalizacija omogućila je da se udovolji i najzahtjevnijim ljubiteljima kina. Oni željni nove dimenzije zabave moći će se upustiti u RealD 3D pustolovinu ili se prepustiti ekstremnom doživljaju filma uz eXtreme - CineStarov specijalan format koji gledatelju garantira doživljaj filma na većem platnu uz jači zvuk i jači doživljaj, naravno uz laserske projekcije, ali i najudobnija sjedala.

 Dvorane su prostrane i udobne, a svih 459 sjedala izvedeno je u koži. Oduševili smo se udobnošću ovih fotelja. Posebnu ponudu čine Love Box i VIP Relax sjedala. Love Box sjedala doživljaj čine privatnijim i opuštenijim te kino iskustvo podižu na sasvim novu razinu. Svako Love Box sjedalo ograđeno je sa svake strane od drugih sjedala, kako bi posjetitelji imali što veću privatnost. U dvoranama se nalazi i specijalno dizajnirana VIP Relax sjedala. Ta sjedala pružaju dodatnu udobnost, više prostora, pomična su te obično pozicionirana u najbolje područje gledanja svake dvorane. Osim mjesta za odlaganje pića imaju i mali stolić te USB charger za mobitel.

Ljubav i opuštanje

Iz CineStara najavljuju i nadolazeće hitove, najnoviji film iz svijeta o Harrya Pottera "Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela", koji će pretpremijerno biti prikazan 13. i 14. studenog, a na redovitom programu od 15. studenog te emitiranje koncertnog spektakla “Coldplay: A Head Full Of Dreams”, koje će se održati 14. studenog.

 Posjetiteljima će s otvorenjem također biti ponuđene prepoznatljive usluge CineStara, poput Moja CineSrijeda - najpovoljnijeg dana u tjednu, matineje i obiteljskog paketa, proslava rođendana, ali i loyalty programa koji omogućava uštede i kupovinu ulaznica online, besplatan parking i još mnogo toga.

Najmlađi posjetitelji moći će slaviti svoje rođendane u posebno dizajniranoj dječjoj rođendaonici. Posjetitelji željni kulturnih sadržaja će moći uživati u programu Spektakli u sklopu kojeg CineStar prenosi kulturnu scenu svjetskih metropola na velika platna.

Dodajmo na kraju da se ulaznice mogu već sada kupiti na internetu na web adresi www.blitz-cinestar.hr, a od četvrtka na blagajni kina. (Andrea LONČARIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike