SLAVI SE JOŠ JEDAN ROĐENDAN

VIKEND U KOTAČU Dvije godine Procesa i drugo izdanje Soziala

| Autor: M. RADIĆ

Nakon uspješnog prošlotjednog rođendanskog izdanja platforme PowerTape, novi vikend u klubu Kotač slavi još jedan rođendan: program Proces večeras slavi dvije godine djelovanja, a sutra stiže drugo izdanje Soziala uz atraktivne DJ-eve.

Na Valentinovo 2018. godine rodio se u klubu Kotač program namijenjen LGBTIQ+ zajednici, ali i zajednici u širem smislu, gdje su se pripadnici LGBTIQ+ zajednice mogli okupljati, upoznati i saznati nešto novo iz zajednice. Večeras Proces slavi drugi rođendan, uz artist talk s bendom Abergaz iz Zagreba koji je vjerojatno najproduktivniji punk band u domovini uz 10 objavljenih albuma i 48 spotova. Trenutna postava Abergaza nastupa u ogoljenoj DIY kombinaciji: alfa i omega benda Sonja Hranjec na vokalu uz matrice s kazetofona. Večer će kulinarski i glazbeno dodatno začiniti Goran Zgrablić i Nikola Pezić iz EatIstria. Goran je samouki chef koji će za rođendansko slavlje stvoriti slasni fingerfood, dok će DJ Pez natjerati sve na ples selekcijom elektroničke glazbe. Prikupljene donacije bit će proslijeđene Sonji iz Abergaza za njenu crowdfunding kampanju kako bi što prije došla do svog cilja - života u skladu sa sobom. Početak je u 21 sat.

Sutra se u Kotač vraća i Sozial, događaj posvećen rave glazbi. Jezgru večeri činit će četiri elementa, a to su svestrani zagrebački DJ Labud, dobro poznati Disrupted Project s live-actom, rovinjski Fusion i domaćin Borut Cvajner. DJ Labud karijeru započinje 2001. u izvedbenoj skupini Uomini Plus. Skupinu preopterećenu skandalima napušta 2005. i posvećuje se samostalnom djelovanju na polju DJ-inga. Od 2010. godine član je skupine mladih entuzijasta Ekstrakt koja se bavi organizacijom   tzv. "rave" okupljanja na području Zagreba i uže okolice. Spomenuta četvorka protresti će zidove Kotača kombinacijom raznih smjerova rave glazbe. Početak je u 23 sata.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini