Često u centru skandala

Ugašen YouTube kanal influencera pod imenom Baka Prase

| Autor: Glas Istre
(Foto: Screenshot Instagram)

(Foto: Screenshot Instagram)


Youtuber koji je bio uključen u brojne skandale omiljen je kreator mladih Hrvata. Nedavno su ga optužili da je jedan od krivaca za smrt mlade influencerice jer su bili u svađi, a sad se do prije nekoliko dana natezao s Željkom Mitrovićem, osnivačem Pink Media Grupe.

YouTube kanal influencera Bogdana Ilića (26) poznatijeg kao 'Baka Prase' je ugašen. Youtuber se još uvijek nije oglasio oko situacije. Gašenje njegova kanale nedavno je tražio Savez komunističke omladine Jugoslavije.

"Savez komunističke omladine Jugoslavije (SKOJ), zgrožen internet nasiljem koje propagira, pokrenut će peticiju za ukidanje YouTube kanala Bogdana Ilića, poznatog kao Baka Prase, i poziva javnost da je podrži svojim potpisom" stoji u njihovu priopćenju. Youtuber koji je bio uključen u brojne skandale omiljen je kreator mladih Hrvata, prenosi Večernji list

Nedavno su ga optužili da je jedan od krivaca za smrt mlade influencerice jer su bili u svađi, a sad se do prije nekoliko dana natezao s Željkom Mitrovićem, osnivačem Pink Media Grupe. Hrvatski tinejdžeri imaju mnogo idola, no čini se da najveći idol naše mladeži dolazi iz Srbije i milijuni klinaca poznaju ga pod imenom Baka Prase.

Ovaj youtuber 2019. izdao je novi spot za pjesmu “Poni”, a za samo nekoliko dana skupio je više od dva milijuna pregleda. Baka Prase je 26-godišnji mladić koji je zahvaljujući objavama na Instagramu i YouTubeu stekao zavidno bogatstvo, pa posjeduje Porsche, Rolex i cijeli niz brendiranih tenisica. Prostote su standardni rječnik Bake Praseta na YouTubeu, što ne bi bilo toliko čudno da mu otac nije pravoslavni svećenik, protojerej Nenad Ilić.

– On mi objašnjava da je to način kojim sa svojom publikom uspostavlja iskrenu komunikaciju. Govori jezikom našeg vremena i kulture, često se sprdajući s klišejima – kazao je srpskim medijima Nenad Ilić. Baka Prase je već s 14 godina počeo profesionalno igrati poznatu videoigru League Of Legends, a isprva je na YouTubeu i počeo objavljivati gejmerske videe. Kasnije je prešao na objave dogodovština iz svakodnevnog života i snimanje pjesama.

Neki od njegovih izraza danas su se udomaćili i u našem jeziku, pa ako od svog djeteta čujete da kaže “šaim se”, to je definitivno čuo od Bake Praseta. Izraz “šaim se” popularni je youtuber i komercijalizirao, pa danas na svojoj stranici prodaje majice s tim natpisom.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini