ASTRO

U PETAK UJUTRO PUN MJESEC U DJEVICI: Evo na koje znakove će djelovati povoljno

| Autor: Glas Istre
(Pixabay)

(Pixabay)


U petak, 18. ožujka u 8.15 sati očekuje nas pun Mjesec u Djevici. Djevica je znak liječenja i iscjeljivanja, stoga možemo raditi na ozdravljenju ili iscjeljenju neke bolesti, nekog odnosa ili lošeg obrasca i osobine, donosi Atma.

Ona je i znak pročišćenja, djevičanske čistoće pa možemo fizički pospremiti i počistiti prostor, ali i energetski. Ovaj pun Mjesec najpovoljnije će djelovati na Bikove, Jarce, Škorpione i Rakove, najizazovnije na Blizance i Strijelce, a najjače na Djevice i Ribe, kao i one koji imaju naglašeni neki od tih znakova.

Ovo je vrijeme iscjeljenja. Vrijeme u kojem opraštamo sebi i drugima. Liječimo svoju dušu, ali i fizičko tijelo. Ne strahujmo od pogreške. Učinimo to i neka nam ishod pokaže što je najbolje za nas. Iskoristite ovu energiju punog Mjeseca kako biste vidjeli što dalje želite u životu, a što trebate ostaviti iza sebe i pohraniti u svoje pretince prošlosti, uz opraštanje i zahvalnost.

Vrijeme vladavine Riba vodi nas svijetom snova, neostvarenih želja, skrivenih tajni, u prostore suptilnih energija koje ne možemo vidjeti, ali ih možemo osjetiti kroz naš intuitivni kanal. I u tom svijetu u kojem je sve savršeno, nešto nedostaje.

Nedostaje uzemljenje, onaj kontakt s realnošću, s onim što jest i što se sada i ovdje događa. Tome nam služi ovaj puni Mjesec.

Naši snovi traže put do manifestacije. Shvaćamo da odugovlačimo, bježimo, pasivno čekamo, a na nas čeka posao od kojeg bismo najradije pobjegli.

Energija Riba u kojoj se nalaze Sunce, Merkur, Neptun, Jupiter je ezoterična, fluidna, pomalo neuhvatljiva, obojana jakim osjećajima, snovima i maštarijama.

Nasuprot se postavlja Mjesec u Djevici koji ima zadatak spustiti ideju na zemlju, dati joj oblik, vidjeti što je realno i moguće. Sanjajmo otvorenih očiju.

Budimo praktični i organizirani u ostvarenju obaveza. Pobrinite se za svoje zdravlje, piše Atma.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater